L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2023 #11 Hocam ben önümüzdeki perşembeye kadar yoğunum sınavlar var o zamana kadar giremeyebilirim. Bilginiz olsun.
Hocam ben önümüzdeki perşembeye kadar yoğunum sınavlar var o zamana kadar giremeyebilirim. Bilginiz olsun.
alicemoguz Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 6 Kasım 2023 #12 beni de ekleyin fırsat bulduğum zaman katılırım. discord : alicem.92
BAR1SS Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RX 6700 XT İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X (İşlemci Çekirdek Sayısı: 6 Çekirdek) İşlemci Hızı: 3.5 GHz (12 CPUs) Anakart: A520M-A PRO Ram: 16 Ssd: 480 Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #13 Luna1057 dedi: Hocam ben önümüzdeki perşembeye kadar yoğunum sınavlar var o zamana kadar giremeyebilirim. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz istediğiniz zaman isteğinizi atın köşede kalsın gelmek istediğinizde bana bildirin oynayabiliriz. alicemoguz dedi: beni de ekleyin fırsat bulduğum zaman katılırım. discord : alicem.92 Genişletmek için tıkla... İstek atıldı hocam.
Luna1057 dedi: Hocam ben önümüzdeki perşembeye kadar yoğunum sınavlar var o zamana kadar giremeyebilirim. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz istediğiniz zaman isteğinizi atın köşede kalsın gelmek istediğinizde bana bildirin oynayabiliriz. alicemoguz dedi: beni de ekleyin fırsat bulduğum zaman katılırım. discord : alicem.92 Genişletmek için tıkla... İstek atıldı hocam.
alicemoguz Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 6 Kasım 2023 #14 BAR1SS dedi: Hiçbir sorun olmaz istediğiniz zaman isteğinizi atın köşede kalsın gelmek istediğinizde bana bildirin oynayabiliriz. İstek atıldı hocam. Genişletmek için tıkla... steam den de istek gönderdim kabul edersin.
BAR1SS dedi: Hiçbir sorun olmaz istediğiniz zaman isteğinizi atın köşede kalsın gelmek istediğinizde bana bildirin oynayabiliriz. İstek atıldı hocam. Genişletmek için tıkla... steam den de istek gönderdim kabul edersin.
BAR1SS Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RX 6700 XT İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X (İşlemci Çekirdek Sayısı: 6 Çekirdek) İşlemci Hızı: 3.5 GHz (12 CPUs) Anakart: A520M-A PRO Ram: 16 Ssd: 480 Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #15 alicemoguz dedi: steam den de istek gönderdim kabul edersin. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim hocam. Konuyu aydınlatıyorum gelicek varsa gelebilir. Son düzenleme: 6 Kasım 2023
alicemoguz dedi: steam den de istek gönderdim kabul edersin. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim hocam. Konuyu aydınlatıyorum gelicek varsa gelebilir.