katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 904 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 The Forest oyun arkadaşı arıyorum oyunu daha önceden bitirdim. DC: itzjosephh_ Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2023
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Silinen üye dedi: The Forest oyun arkadaşı arıyorum oyunu daha önceden bitirdim. DC: İtzjosephh_. Genişletmek için tıkla... Ben hiç oynamadım hiç bilmiyorum sorun olmazsa indirerim oynayalım beraber. Ama yardımcı olman lazım.
Silinen üye dedi: The Forest oyun arkadaşı arıyorum oyunu daha önceden bitirdim. DC: İtzjosephh_. Genişletmek için tıkla... Ben hiç oynamadım hiç bilmiyorum sorun olmazsa indirerim oynayalım beraber. Ama yardımcı olman lazım.
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 904 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 Yaver46 dedi: Ben hiç oynamadım hiç bilmiyorum sorun olmazsa indirerim oynayalım beraber. Ama yardımcı olman lazım. Genişletmek için tıkla... tamam sıkıntı yok da alman gerek steamdan 32tl Yaver46 dedi: Ben hiç oynamadım hiç bilmiyorum sorun olmazsa indirerim oynayalım beraber. Ama yardımcı olman lazım. Genişletmek için tıkla... yoksa beraber oynayamayız
Yaver46 dedi: Ben hiç oynamadım hiç bilmiyorum sorun olmazsa indirerim oynayalım beraber. Ama yardımcı olman lazım. Genişletmek için tıkla... tamam sıkıntı yok da alman gerek steamdan 32tl Yaver46 dedi: Ben hiç oynamadım hiç bilmiyorum sorun olmazsa indirerim oynayalım beraber. Ama yardımcı olman lazım. Genişletmek için tıkla... yoksa beraber oynayamayız
Yaver46 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer Kahramanmaraş/Elbistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Zaten var steamda. Steam ismim: frknekc1907 ekle