Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 31 Aralık 2022 #11 koniquest dedi: @AlperInferno @Eskipcmahrumu hocam bende gelebilirim yeni aldım oyunu hiç oynayamadım tek başımada sarmıyor arkadaşlarım müsait değil. Girebilirim bende isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Discord'dan ekle.
koniquest dedi: @AlperInferno @Eskipcmahrumu hocam bende gelebilirim yeni aldım oyunu hiç oynayamadım tek başımada sarmıyor arkadaşlarım müsait değil. Girebilirim bende isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Discord'dan ekle.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 1 Ocak 2023 #12 @AlperInferno @Eskipcmahrumu isterseniz bende gelebilirim, sesli vs fark etmez eskiden bir arkadaş ile ilerlemiştik bayağı.
@AlperInferno @Eskipcmahrumu isterseniz bende gelebilirim, sesli vs fark etmez eskiden bir arkadaş ile ilerlemiştik bayağı.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 1 Ocak 2023 #13 quarest dedi: @AlperInferno @Eskipcmahrumu isterseniz bende gelebilirim, sesli vs fark etmez eskiden bir arkadaş ile ilerlemiştik bayağı. Genişletmek için tıkla... Selam müsait misin?
quarest dedi: @AlperInferno @Eskipcmahrumu isterseniz bende gelebilirim, sesli vs fark etmez eskiden bir arkadaş ile ilerlemiştik bayağı. Genişletmek için tıkla... Selam müsait misin?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #14 Eskipcmahrumu dedi: Selam müsait misin? Genişletmek için tıkla... Hocam girekmi? DC'de aktif değilsiniz.
Eskipcmahrumu dedi: Selam müsait misin? Genişletmek için tıkla... Hocam girekmi? DC'de aktif değilsiniz.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 1 Ocak 2023 #15 AlperInferno dedi: Hocam girekmi? DC'de aktif değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Olur.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 1 Ocak 2023 #16 Eskipcmahrumu dedi: Selam müsait misin? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda evde değilim, DC'den istek atın eve geçince oynarız Pia#1610
Eskipcmahrumu dedi: Selam müsait misin? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda evde değilim, DC'den istek atın eve geçince oynarız Pia#1610