E EskiVatandaş Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Nasıl geçiliyor? Şakasız 1 saattir burada bununla uğraşıyorum oyunu silmek üzereyim. Dosya Ekleri 242760_1.jpg 317,5 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.075 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Burası parkur değil. Buraya tırmanmak için özel tırmanma aletiniz olması gerek onsuz çıkamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS E EskiVatandaş Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Burası parkur değil. Buraya tırmanmak için özel tırmanma aletiniz olması gerek onsuz çıkamazsınız. Genişletmek için tıkla... indiğim mağarada tırmanma kazması bulamadım arkadaşım hemen çıktı ben bir türlü çıkamadım yukarıya Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Burası parkur değil. Buraya tırmanmak için özel tırmanma aletiniz olması gerek onsuz çıkamazsınız. Genişletmek için tıkla... indiğim mağarada tırmanma kazması bulamadım arkadaşım hemen çıktı ben bir türlü çıkamadım yukarıya
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.075 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 EskiVatandaş dedi: İndiğim mağarada tırmanma kazması bulamadım arkadaşım hemen çıktı ben bir türlü çıkamadım yukarıya Genişletmek için tıkla... Mağaralar birbirine bağlantılı olduğu için alet mağarının diğer tarafındadır. Çubuğunuz varsa basamak gibi bir şey yapabilirsiniz Build yapıp. Artı 0 Eksi
EskiVatandaş dedi: İndiğim mağarada tırmanma kazması bulamadım arkadaşım hemen çıktı ben bir türlü çıkamadım yukarıya Genişletmek için tıkla... Mağaralar birbirine bağlantılı olduğu için alet mağarının diğer tarafındadır. Çubuğunuz varsa basamak gibi bir şey yapabilirsiniz Build yapıp.