RXED Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Herkese selamlar. Ben bugün oyunindirclub adlı siteden The Forest indirecektim fakat benden setup file EXE diye bir dosya kurmamı istedi. Kurdum ve dosyaya pek güvenemedim. Birkaç taratma yaptım fakat bir tehdit yok. Silmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2025
Herkese selamlar. Ben bugün oyunindirclub adlı siteden The Forest indirecektim fakat benden setup file EXE diye bir dosya kurmamı istedi. Kurdum ve dosyaya pek güvenemedim. Birkaç taratma yaptım fakat bir tehdit yok. Silmeli miyim?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.549 Çözümler 120 23 Mart 2025 #2 Dosyayı VirusTotal'a yükleyip linkini iletir misiniz? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
RXED Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 Bcansiz74 dedi: Dosyayı VirusTotal'a yükleyip linkini iletir misiniz? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu dostum, dosyanın virüslü olduğunu gönderdiğin link sağolsun farkettim, steamripden indirdim güvenilir olduğu konuşuluyor.
Bcansiz74 dedi: Dosyayı VirusTotal'a yükleyip linkini iletir misiniz? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu dostum, dosyanın virüslü olduğunu gönderdiğin link sağolsun farkettim, steamripden indirdim güvenilir olduğu konuşuluyor.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.664 Çözümler 26 10 Nisan 2025 #4 RXED dedi: Biraz geç oldu dostum, dosyanın virüslü olduğunu gönderdiğin link sağolsun farkettim, steamripden indirdim güvenilir olduğu konuşuluyor. Genişletmek için tıkla... Virüstotale atınca linki kopyala ve bize at. Hangi antivirüslerin uyarı verdiğini görelim.
RXED dedi: Biraz geç oldu dostum, dosyanın virüslü olduğunu gönderdiğin link sağolsun farkettim, steamripden indirdim güvenilir olduğu konuşuluyor. Genişletmek için tıkla... Virüstotale atınca linki kopyala ve bize at. Hangi antivirüslerin uyarı verdiğini görelim.