The Forest siyah ekran veriyor

• Konuyu başlatan YNR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.310

YNR

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar cümleten selamunaleyküm ben The Forest oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum.
Ben The Forest'a girince ekran siyah oluyor ve ortada.
Steam simgesi yükleniyor işareti olarak çıkıyor ve oyun hiçbir şekilde açılmıyor o kısımdan çıkıyorum resume diyorum hiçbir tepki vermiyor ve arkadaşım söyledi bu olurken beni oyunda sayıyormuş tam anlatamadım kusuruma kalmayın 10 kere deniyorum.
Bazılarında oynayabiliyorum o da oyunla alakalı çözünürlük seçme vs ekranı geliyor orada play tuşuna basınca oynayabiliyorum sadece. Her yeri araştırdım klasör bütünlüğünü doğruladım hiçbir beta programına falan da katılmadım. YouTube vs de hiçbir şekilde yaşadığım sorunu yaşayan biri bulamadım. Sadece The Forest'ta oluyor ve bazen de girebiliyorum o da play tuşu çıkıyor (oyun açılırken çözünürlük vs seçme seçeneği olan) yoksa avcumu yalıyorum. Anlatma zorluğu yaşadım çok fazla anlamam fakat yine de bir buraya sorayım dedim bilen olursa bu sorunu yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Oyunu silip yüklemeyi denedin mi başka diske vs sistemin ne.

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Ben GeForce NOW bulut oyun sisteminden oynuyorum fakat sistem vs ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Ark Survival Evolved gibi bir oyunu bile rahatça oynayabiliyorken The Forest sistem gereksinimleri yüzünden neden açılmasınki.

Oyunu silip yüklemeyi denedin mi başka diske vs sistemin ne.

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Ben GeForce NOW bulut oyun sisteminden oynuyorum fakat sistem vs ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Ark Survival Evolved gibi bir oyunu bile rahatça oynayabiliyorken The Forest sistem gereksinimleri yüzünden neden açılmasınki görselini de yüklediğim gibi ekran geliyor daha hiç açılmıyor Steam anasayfaya gelip tekrar resume dediğimdeyse hiçbir tepki vermiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240304-171150_GeForce NOW.jpg
    Screenshot_20240304-171150_GeForce NOW.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı