N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, orijinal Forest oyunum var. Ultra Low ayarlarda açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2022
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.090 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Haziran 2022 #2 Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar, orijinal Forest oyunum var. Ultra Low ayarlarda açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz düşükse böyle oluyor. Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar, orijinal Forest oyunum var. Ultra Low ayarlarda açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz düşükse böyle oluyor. Sisteminiz nedir?
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #3 Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar, orijinal Forest oyunum var. Ultra Low ayarlarda açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar, orijinal Forest oyunum var. Ultra Low ayarlarda açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir?
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #4 tii dedi: Sisteminiz düşükse böyle oluyor. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Intel Celeron N2840 2.16 Ghz çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Hocam oyun sistemimi kaldırmıyorsa nasıl iade edebilirim? Para bana mı gelir arkadaşıma mı? Arkadaşım hediye etti de. Artı 0 Eksi
tii dedi: Sisteminiz düşükse böyle oluyor. Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Intel Celeron N2840 2.16 Ghz çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Hocam oyun sistemimi kaldırmıyorsa nasıl iade edebilirim? Para bana mı gelir arkadaşıma mı? Arkadaşım hediye etti de.
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #5 Noodleyiyenkel dedi: Intel Celeron N2840 2.16 Ghz çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Hocam oyun sistemimi kaldırmıyorsa nasıl iade edebilirim? Para bana mı gelir arkadaşıma mı? Arkadaşım hediye etti de. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM ile bu oyunu oynayabilirsiniz ama minimum ayarlarda. Sürücüleriniz güncel mi? Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Intel Celeron N2840 2.16 Ghz çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Hocam oyun sistemimi kaldırmıyorsa nasıl iade edebilirim? Para bana mı gelir arkadaşıma mı? Arkadaşım hediye etti de. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM ile bu oyunu oynayabilirsiniz ama minimum ayarlarda. Sürücüleriniz güncel mi?
5 547468 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1.767 Çözümler 18 25 Haziran 2022 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sisteminiz kaldırmıyor maalesef. iade etmek daha mantıklı. @Noodleyiyenkel Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sisteminiz kaldırmıyor maalesef. iade etmek daha mantıklı. @Noodleyiyenkel
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #7 LxnaDelRay dedi: 2 GB RAM ile bu oyunu oynayabilirsiniz ama minimum ayarlarda. Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl güncelleyeceğim? Artı 0 Eksi
LxnaDelRay dedi: 2 GB RAM ile bu oyunu oynayabilirsiniz ama minimum ayarlarda. Sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum nasıl güncelleyeceğim?
LxnaDelRay Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 462 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #8 Noodleyiyenkel dedi: Bilmiyorum nasıl güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Hemen iade etmeye kalkışmayın. Youtube'da sürücü nasıl güncellenir diye aratın. Eğer güncel olduğu halde hala açılmıyorsa iade edin çünkü sisteminiz minimum gereksinimleri bile karşılamıyor. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Bilmiyorum nasıl güncelleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Hemen iade etmeye kalkışmayın. Youtube'da sürücü nasıl güncellenir diye aratın. Eğer güncel olduğu halde hala açılmıyorsa iade edin çünkü sisteminiz minimum gereksinimleri bile karşılamıyor.