B batesol55 Kilopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #1 Arkadaşlar GTA V, Rainbow6, H1Z1, CS:GO gibi oyunlarda bu sorun yok yani Shift+Tab yapınca arayüz açılıyor ama The Forest'ta açılmıyor. Çözümü var mı?
Arkadaşlar GTA V, Rainbow6, H1Z1, CS:GO gibi oyunlarda bu sorun yok yani Shift+Tab yapınca arayüz açılıyor ama The Forest'ta açılmıyor. Çözümü var mı?
MaShTiKa Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #2 Steamı aç oradan en sol üstte Steam yazıcak ona tıkla özelliklere gir oradan oyun içinde seçeneğine bas (tam olarak öylemi bilmiyorum ben ingilizce kullanıyorum Steamı) Orada Shift+Tab yazıcak oradan başka bir tuş kombinasyonuna değiştirebilirmisin?
Steamı aç oradan en sol üstte Steam yazıcak ona tıkla özelliklere gir oradan oyun içinde seçeneğine bas (tam olarak öylemi bilmiyorum ben ingilizce kullanıyorum Steamı) Orada Shift+Tab yazıcak oradan başka bir tuş kombinasyonuna değiştirebilirmisin?
B batesol55 Kilopat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2016 #3 Denedim onu zaten olmuyo. Diğer oyunlarda direk açılıyo bu oyunda açılmıyo. Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ayni problemle karşılaşanlar olursa: Oyuna girerken launcherda çözünürlüğü normalden farklı yapıp girin. Oyun içinde düzeltin. Ben böyle çözdüm. Konu kapanabilir.
Denedim onu zaten olmuyo. Diğer oyunlarda direk açılıyo bu oyunda açılmıyo. Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ayni problemle karşılaşanlar olursa: Oyuna girerken launcherda çözünürlüğü normalden farklı yapıp girin. Oyun içinde düzeltin. Ben böyle çözdüm. Konu kapanabilir.