Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 25 Kasım 2020 #11 En düşük grafikler, 20 FPS ve 80 derece ekran kartından kaynaklı yırtılmalar eşliğinde bitirmiştim. Kardeşim bu tür oyunları çok severdi bende o sevdiğinden, yanıma onu oturtup sonuna kadar gitmiştim. Aliosman Avci dedi: Online'da alınan zevkten sonra hele arkadaşınla oynadıktan sonra Single Player beni hiç sarmadı çok sıkıcı geldi. Genişletmek için tıkla... Zaten single player oynamak başlangıçta oyunu keşfedene kadar götürüyor. Sonrası boş uğraş.
En düşük grafikler, 20 FPS ve 80 derece ekran kartından kaynaklı yırtılmalar eşliğinde bitirmiştim. Kardeşim bu tür oyunları çok severdi bende o sevdiğinden, yanıma onu oturtup sonuna kadar gitmiştim. Aliosman Avci dedi: Online'da alınan zevkten sonra hele arkadaşınla oynadıktan sonra Single Player beni hiç sarmadı çok sıkıcı geldi. Genişletmek için tıkla... Zaten single player oynamak başlangıçta oyunu keşfedene kadar götürüyor. Sonrası boş uğraş.
TheTopraks Hectopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2020 #12 Valla 17 fps'te en düşük ayarlarda online oynamak, single'da en yüksek ayarlarda 60 fps+ oynamaktan daha zevkli geldi bana. Sizi bilmem.
Valla 17 fps'te en düşük ayarlarda online oynamak, single'da en yüksek ayarlarda 60 fps+ oynamaktan daha zevkli geldi bana. Sizi bilmem.