The Forest testere nerede bulunur?

Anladım ben her oyuna girdiğimizde başka yerde eşya doğuyor diye düşündüm mesela aloe vera bitkisinide sadece bir kez bulabildim.
Oyunun bitki örtüsü rastgele oluşuyor olabilir o kadar detaylı hatırlamıyorum fakat itemler sabit. Bana soracak olursanız da oyunu tamamen araştırarak, oynayarak bitirin. Dışarıdan oyunun mapine, itemlerin yerlerine vs. bakıp oynadığınızda tüm havası kaçıyor. Büyük ve araştırılması gereken güzel bir dünyası var.

Hocam oyun hayatta kalma oyunu olduğu için kendinize haritayı keşfetmek için bir yöntem belirlemeniz gerekir. Biz arkadaşlarla yaşam alanı oluşturduktan ve yiyeceklerimizi hazırladıktan sonra harita turuna çıkardık. Sonra bir mağara bulunca içine girip hadi keşfedelim derdik. Girerken mağaranın girişine işaret bırakırdık. Bazı mağaraların birden fazla girişi veya çıkışı olduğundan her çıktığımız noktaya da birer tane işaret bırakırdık bu şekilde haritayı keşfederken nerede ne yaptığımızı unutmamış olurduk. İtemleri de kendiliğinden bulurduk. Bence internetten itemlerin konumuna bakmak yerine kendiniz bir yöntemle kendiniz keşfetmeye çalışın daha keyifli olur.

Anladım ben her oyuna girdiğimizde başka yerde eşya doğuyor diye düşündüm mesela aloe vera bitkisini de sadece bir kez bulabildim.

Dalış yapmak için gözlük gerekiyor mu acaba hocam çünkü öyle bir şey duydum. Su bulanık olsa da silahı dalınca görebiliyor muyuz?

Hep base oynadık bizde hocam kaldı bir yerden sonra öyleyse biraz açılacağız teşekkür ederim haritayı da buldum.

Size tavsiyem biraz loot yapıp geliştikten sonra mağaralara falan girin. Yaratıkları öldürün onlarından kemiklerinden zırh falan yapın. Artık önemli itemleri falan bulduktan sonra( 15 saat sonra falan) ana büyük mağaraya dalabilirsiniz. Mağaralarda katana tırmanma baltası falan oluyor onlar oyunu bitirirken bayağı yardımcı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı