QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Demin arkadaşlarla The Forest oynuyorduk 3 saattir oynuyorum, bir şey olmuyordu. Şimdi Alt Tab attım, Discord'a ondan sonra geri gelemedim oyuna. Save alamadan kaparsam emekler boşa gider. Yardım edebilecek var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 3 KB · Görüntüleme: 80 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Demin arkadaşlarla The Forest oynuyorduk 3 saattir oynuyorum, bir şey olmuyordu. Şimdi Alt Tab attım, Discord'a ondan sonra geri gelemedim oyuna. Save alamadan kaparsam emekler boşa gider. Yardım edebilecek var mı?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.082 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 Yanıt vermiyor diyorsa iş zor, büyük ihtimal 15 dakikadır çözülmediyse (konu açılma saatine göre konuşuyorum) kapamanız gerekebilir. Artı 0 Eksi
Yanıt vermiyor diyorsa iş zor, büyük ihtimal 15 dakikadır çözülmediyse (konu açılma saatine göre konuşuyorum) kapamanız gerekebilir.