J Jeveuk Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Dostlar oyunda zehirli ok yapmam için zehir gerekiyor ama asla toplayamadım ve sadece yiyebiliyorum. Acaba bir alet mi lazım toplamak için?
Dostlar oyunda zehirli ok yapmam için zehir gerekiyor ama asla toplayamadım ve sadece yiyebiliyorum. Acaba bir alet mi lazım toplamak için?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 24 Nisan 2021 #2 Twinberry adı verilen bir bitkiyi bulman gerekiyor oyunda. Yalnızca onunla birlikte zehirli ok yapabilirsin.
Twinberry adı verilen bir bitkiyi bulman gerekiyor oyunda. Yalnızca onunla birlikte zehirli ok yapabilirsin.
J Jeveuk Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Twinberry adı verilen bir bitkiyi bulman gerekiyor oyunda. Yalnızca onunla birlikte zehirli ok yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Üstüne gelince toplama işareti mi çıkması lazım?
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Twinberry adı verilen bir bitkiyi bulman gerekiyor oyunda. Yalnızca onunla birlikte zehirli ok yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Üstüne gelince toplama işareti mi çıkması lazım?
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.032 Çözümler 43 Yer Miami, FL 24 Nisan 2021 #4 Evet.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 24 Nisan 2021 #5 Jeveuk dedi: Üstüne gelince toplama işareti mi çıkması lazım? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen evet. Öyle olmuyorsa da herhangi bir aletle vurmayı deneyin.
Jeveuk dedi: Üstüne gelince toplama işareti mi çıkması lazım? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen evet. Öyle olmuyorsa da herhangi bir aletle vurmayı deneyin.
PuPZee Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #6 Dostum çözdünmü bilmiyorum faka 2 tane tavşan derisiyle yapılan keseden yapıp topluyorsun.
J Jeveuk Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #7 PuPZee dedi: Dostum çözdünmü bilmiyorum faka 2 tane tavşan derisiyle yapılan keseden yapıp topluyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş ama çokta gerekli bir şey değilmiş.
PuPZee dedi: Dostum çözdünmü bilmiyorum faka 2 tane tavşan derisiyle yapılan keseden yapıp topluyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş ama çokta gerekli bir şey değilmiş.