A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Arkadaşlarla multiplayer oynarken ekran kartı %30 kullanılıyor. 30 FPS'le oynuyorum ama singleplayer oynarken öyle bir şey yok. Neden kaynaklı olabilir sizce?
Arkadaşlarla multiplayer oynarken ekran kartı %30 kullanılıyor. 30 FPS'le oynuyorum ama singleplayer oynarken öyle bir şey yok. Neden kaynaklı olabilir sizce?
AZEMCRY Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 Merhaba laptopsa prize takılı mıydı Online oynarken? Bir de güç ayarlarını kontrol ettiniz mi? Belki bir ihtimal ondandır. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Merhaba laptopsa prize takılı mıydı Online oynarken? Bir de güç ayarlarını kontrol ettiniz mi? Belki bir ihtimal ondandır.
KS KS A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Masaüstü. AZEMCRY dedi: Merhaba laptopsa prize takılı mıydı Online oynarken? Bir de güç ayarlarını kontrol ettiniz mi? Belki bir ihtimal ondandır. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta ve sadece multide öyle. Artı 0 Eksi
Masaüstü. AZEMCRY dedi: Merhaba laptopsa prize takılı mıydı Online oynarken? Bir de güç ayarlarını kontrol ettiniz mi? Belki bir ihtimal ondandır. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta ve sadece multide öyle.
O omer35kaya Megapat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 Oyunu hiç oynamadım ama multiplayerda işlemciye çok abandığını duydum ayarları yükseltmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Oyunu hiç oynamadım ama multiplayerda işlemciye çok abandığını duydum ayarları yükseltmeyi denediniz mi?
KS KS A ALio9 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 omer35kaya dedi: Oyunu hiç oynamadım ama multiplayerda işlemciye çok abandığını duydum ayarları yükseltmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarları en yüksekte öyle zaten. omer35kaya dedi: Oyunu hiç oynamadım ama multiplayerda işlemciye çok abandığını duydum ayarları yükseltmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci kullanımı %40 ile %50 arasında geziyor. Artı 0 Eksi
omer35kaya dedi: Oyunu hiç oynamadım ama multiplayerda işlemciye çok abandığını duydum ayarları yükseltmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ayarları en yüksekte öyle zaten. omer35kaya dedi: Oyunu hiç oynamadım ama multiplayerda işlemciye çok abandığını duydum ayarları yükseltmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci kullanımı %40 ile %50 arasında geziyor.