lokumso Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Dün bilgisayarıma biraz kastığı için format attım ve savelerim gitti. eski The Forest saveimi Steam'den nasıl geri getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Dün bilgisayarıma biraz kastığı için format attım ve savelerim gitti. eski The Forest saveimi Steam'den nasıl geri getirebilirim?
Çözüm lokumso 1 Mayıs 2021 Arkadaşlar oyuna girip Save oluşturduğumda eski Save'lerim geri geldi teşekkürler.
Alpocan543454 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 lokumso dedi: Dün bilgisayarıma biraz kastığı için format attım ve Save'lerim gitti. Eski The Forest Save'imi Steam'den nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Cloud Save'e Save etti ise oyuna girdiğinde girebilirsin etmedi ise geçmiş olsun Artı 0 Eksi
lokumso dedi: Dün bilgisayarıma biraz kastığı için format attım ve Save'lerim gitti. Eski The Forest Save'imi Steam'den nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Cloud Save'e Save etti ise oyuna girdiğinde girebilirsin etmedi ise geçmiş olsun
KS KS lokumso Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Arkadaşlar oyuna girip Save oluşturduğumda eski Save'lerim geri geldi teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm