xCrasiAx Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 365 Yer İstanbul 28 Aralık 2024 #1 1'e basınca baltanın gelmesini istiyorum ama yapamadım, nasıl yapılır?
A artunnz Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #2 Çantan ile herhangi bir eşyayı birleştirdiğin zaman orda tuş atama kısmı oluyor. O şekilde yapabilirsin.
Çantan ile herhangi bir eşyayı birleştirdiğin zaman orda tuş atama kısmı oluyor. O şekilde yapabilirsin.
xCrasiAx Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 365 Yer İstanbul 28 Aralık 2024 #3 artunnz dedi: Çantan ile herhangi bir eşyayı birleştirdiğin zaman orda tuş atama kısmı oluyor. O şekilde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor ya da ben göremedim.
artunnz dedi: Çantan ile herhangi bir eşyayı birleştirdiğin zaman orda tuş atama kısmı oluyor. O şekilde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor ya da ben göremedim.