QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 677 Çözümler 1 6 Nisan 2024 #1 The Galaxy Box The Galaxy Box thegalaxybox.com Çocuğum için almak istiyorum ama kalitesi nasıl bilmiyorum. Deneyen var mı aramızda?
The Galaxy Box The Galaxy Box thegalaxybox.com Çocuğum için almak istiyorum ama kalitesi nasıl bilmiyorum. Deneyen var mı aramızda?
S Smurfcat Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #2 Tam bir dropshipping ürünü.
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 Kullanılacak odanın sade, süssüz bir tasarımı varsa iş görür ama bence gereksiz bir ürün.
QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 677 Çözümler 1 6 Nisan 2024 #4 berelp dedi: Kullanılacak odanın sade, süssüz bir tasarımı varsa iş görür ama bence gereksiz bir ürün. Genişletmek için tıkla... Gereksiz olur mu hiç Konu çocuk olunca her şey değişiyor. Hayal dünyalarının ucu bucağı yok. 25 yıl önce Tübitak'ın Uzay dergilerini ağzım açık okurdum, çok etkilenmiştim.
berelp dedi: Kullanılacak odanın sade, süssüz bir tasarımı varsa iş görür ama bence gereksiz bir ürün. Genişletmek için tıkla... Gereksiz olur mu hiç Konu çocuk olunca her şey değişiyor. Hayal dünyalarının ucu bucağı yok. 25 yıl önce Tübitak'ın Uzay dergilerini ağzım açık okurdum, çok etkilenmiştim.
berelp Picopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #5 QrShot dedi: Gereksiz olur mu hiç Konu çocuk olunca her şey değişiyor. Hayal dünyalarının ucu bucağı yok. Genişletmek için tıkla... Evet, bir çocuk için güzel bir ürün ama bu fiyata projeksiyon almak daha mantıklı bence.
QrShot dedi: Gereksiz olur mu hiç Konu çocuk olunca her şey değişiyor. Hayal dünyalarının ucu bucağı yok. Genişletmek için tıkla... Evet, bir çocuk için güzel bir ürün ama bu fiyata projeksiyon almak daha mantıklı bence.
QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 677 Çözümler 1 6 Nisan 2024 #6 berelp dedi: Evet, bir çocuk için güzel bir ürün ama bu fiyata projeksiyon almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Hm o daha fazla iş görür aslında mantıklı geldi.
berelp dedi: Evet, bir çocuk için güzel bir ürün ama bu fiyata projeksiyon almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Hm o daha fazla iş görür aslında mantıklı geldi.