Serpenos Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 3.304 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522193036 1 Ocak 2019 #11 Yani ne konuda başarısız bir oyun? Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz lakin ben oyunun grafiklerini ve atmosferini çok beğeniyorum.
Yani ne konuda başarısız bir oyun? Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz lakin ben oyunun grafiklerini ve atmosferini çok beğeniyorum.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 1 Ocak 2019 #12 Viniel dedi: Yani ne konuda başarısız bir oyun? Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz lakin ben oyunun grafiklerini ve atmosferini çok beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Benim veya senin görüşünden ziyade genel olarak beğenilmedi. Battlefield oyuncularının genel görüşü olumsuz. Örnek olarak: Battlefield 1 PC Metacritic puanları: Battlefield 1 Battlefield V PC Metacritic puanları: Battlefield V
Viniel dedi: Yani ne konuda başarısız bir oyun? Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz lakin ben oyunun grafiklerini ve atmosferini çok beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Benim veya senin görüşünden ziyade genel olarak beğenilmedi. Battlefield oyuncularının genel görüşü olumsuz. Örnek olarak: Battlefield 1 PC Metacritic puanları: Battlefield 1 Battlefield V PC Metacritic puanları: Battlefield V