The Game Awards 2023 adaylar belirlendi

Zelda ve Mario hariç hepsini deneyimledim. Biraz klişe bir yorum olacak ama hangisi kazanırsa bir şey diyemem ama oyunu Alan Wake 2'ye atacağım, oynadıklarım arasında en yaratıcı olan bu oyundu. Oynarken farklı bir şey oynadığımı hissettim kısacası.

Hocam Starfield zaten TLOU1 PC, Jedi Survivor gibi optimizasyon sakatı çıktı. Skyrimciler heyecanlıdır tabii ki ama maalesef gerçekler acı. Modcular zaten Bethesda'dan daha çok çalışıyor bedavaya.

Ben bir optmizasyon sorunu görmedim oyunda. Hoş görseydim de sorun olmazdı eğer "heyecan verici" bir deneyim sunsaydı. Bomboş gezegenlerde dolan, ruhsuz NPC'lere bak bu nedir.

Ben bir optmizasyon sorunu görmedim oyunda. Hoş görseydim de sorun olmazdı eğer "heyecan verici" bir deneyim sunsaydı. Bomboş gezegenlerde dolan, ruhsuz NPC'lere bak bu nedir?

Hocam RTX 4070'iniz var, ondan dolayı olabilir mi . RTX 4090'ı olan adamın PC kasmayınca oyun sorunsuz olmuyor.

Hocam Starfield zaten TLOU1 PC, Jedi survivor gibi optimizasyon sakatı çıktı. Skyrimciler heyecanlıdır tabii ki ama maalesef gerçekler acı. Modcular zaten Bethesda'dan daha çok çalışıyor bedavaya.

Aslında optimizasyon değil sevilmemesinin nedeni. Boş boş bakan berbat robot NPC'ler. Keyif vermeyen savaş makanikleri. Berbat yapay zeka, zaten oyun motoru çağın gerisinde. Tek artısı RPG olması.

Baldur's Gate 3 veya Zelda alır, ben BG3'e veririm.

Goty: Baldur's gate
En iyi ryo: Baldur's gate
En iyi hikaye anlatim: Baldur's gate
En iyi sanat: Lies of p
En iyi yönetmen: Legend of zelda
En iyi müzik: Legend of zelda
En iyi multiplayer: Diablo 4
En iyi uyarlama: Castlevania

Son düzenleme:
Hocam RTX 4070'iniz var, ondan dolayı olabilir mi . RTX 4090'ı olan adamın PC kasmayınca oyun sorunsuz olmuyor.

4060 ti ile de sıkıntısız oynamıştım aslında. İşlemci de 5600 abartı donanımlar değil. Ama TLOU1 optimizasyon sorunluydu yani 1080P'de 16 GB RAM bile yetmemesi saçmalıktı.

BG3 tartışmasız yılın oyunu, Zelda ikinci sırayı alır kalanlar da kumda oynasın. Spider-man 2 ile Alan Wake 2'yi sponsorlardan torpilli koymuşlar heralde.
Herhangi bir Sony oyunu bir kategoride aday olup ödül almazsa veya yine aynı şekilde bir Nintendo oyunu kesin olarak GOTY adayı olmazsa Geoff'un kafasını keserler. Adam zaten bu törenleri tamamen reklamdan, izleyici biletinden ve sponsordan para kaldırmak için yapıyor. Bu muhtemelen bu sene de değişmeyecektir. Yine reklam izlemeye girip arada bir ödül töreniyle karşılaşırız muhtemelen.
Açıkçası ben BG3 ile Spiderman 2 arasında kaldım ikiside şahane oyunlar yarın veya öbür gün kararlaştırırım kime verceğimi.
Siz kimlere vercekseniz ya da vermeyi düsünüyorsunuz?
Spider-Man 2 hayatta GOTY alamaz. Oyunun bu ödülü hak etmek için sunduğu üst düzey farklı bir şey yok.

Öte yandan ben bu töreni umursamadığım gibi bu tarz törenlerde firmalar açısından bakmayı seviyorum. Kim ödül kazanırsa kazansın işin sonunda yine hayvan gibi para kaldırıp diğer firmaları kıskandıracak olan Activision ve Call of Duty markası olacak.

İnsanların şu ikinci olur düşüncesi de garip geldi. Törende 1 tane kazanan olacak ve bitecek. 2. ve 3. seçilmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…