The Game Awards 2023 adaylar belirlendi

4060 Ti ile de sıkıntısız oynamıştım aslında. İşlemci de 5600 abartı donanımlar değil. Ama TLOU1 optimizasyon sorunluydu yani 1080P'de 16 GB RAM bile yetmemesi saçmalıktı.

Hocam 4060 Ti'siz alabiliyorsunuz diye abartı olmuyor. Bende 1660 Ti var denemeye korkuyorum. 1050, 1650 kullanıcıları çok fazla var. Onları düşünün bir de.

Hocam 4060 Ti'siz alabiliyorsunuz diye abartı olmuyor. Bende 1660 Ti var denemeye korkuyorum. 1050, 1650 kullanıcıları çok fazla var. Onları düşünün bir de.

Bilgisayarlarını yükseltsinler. 2024'e giriyoruz efendim 1050, 1650 mi kaldı artık. Teknoloji insanlara ayak uydurmak için geri kalmaz, insanlar teknolojiyi takip etmelidir.

Her oyuna optimizasyon sorunu diyerek bir yere varamayız bak Alan Wake 2 de çıktı, yarın öbür gün GTA VI çıkacak. Bu donanımlarla yine kimse doğru düzgün oyun oynayamayacak.

Ama gider bugün bir RTX 4060 alırsın, 1080P'de karşına optimizasyonu yerlerde bir oyun çıkar dilediğimiz gibi şikayet ederiz.

Hocam 4060 Ti'nizin olması herkesin zengin olduğunu göstermez. Çoğu firma konsola optimize ederek PC optimizasyonunu da mahalle bilgisayarına da yaptırdığından bu durumdayız. Yoksa en ağır oyunlar bile 1050, 1060 istiyor. Siz bugün Starfield'in 1080 Ti istemesine laf atmazsınız ama yarın yıllardır beklediğiniz oyun rezil optimizasyonla, RTX 3090 sistem gereksinimiyle çıkar şok kalırsınız. Firmalar hep bizi böyle mamalamadı mı zaten?

Ama gider bugün bir RTX 4060 alırsın, 1080P'de karşına optimizasyonu yerlerde bir oyun çıkar dilediğimiz gibi şikayet ederiz.

DLSS 3 Olmasa yalan yok hocam şimdi çoğu kart ölüydü. 25FPS alan adam DLSS 3 açsa ne işe yarayacak. Geçikmeden Sağa sola zor döner herhalde.

Saff güç. = DLSS3 DLSS3 = Saf güç.

Ark gibi oyun çıkardılar 4070 bile 30 FPS alıyor. Tabii Unreal Engine 5 ama bu optimizasyonunun iyi veya bu FPS'nin motora bağlı olduğunu göstermez herhalde.

Son düzenleme:

Hangi en ağır oyunlar 1050, 1650 istiyor 2017 yılında mıyız? Konsol dediğin cihaz 5700 XT, RTX 2070 Super ayarında grafik gücüne sahip hali hazırda. 4060 Ti bunlardan kat kat daha güçlü bir kart mı? Hayır.

O zaman sorunumuz nedir? İnsanlar da bir işe girip bilgisayar alsınlar o zaman yani sanırsın elektriği bile olmayan Afrika savanalarında yaşıyoruz. 4060 Ti sahipliği de zenginlik falan değildir en kıytırık ikinci el araba bile yüzbinlerce liraya satılıyor.

Peki o zaman oyunlar GTX 750 Ti'a göre yapılsın, herkes 1650 kulanacak kadar zengin değil diyeyim böyle kendi kendimizi kandırıp duralım.

Starfield'ya da Dead Space'yi bekliyordum. Hiçbirini oynamadım ama RE 4'e verdim oyumu.
CP 2077 DLC oy verdim farklı olarak.
BG 3 çok izledim oyunu aldım da ama bana hitap eden bir oyun değil. Sonraki mevsimlerde deneyeceğim.

Starfield'ya da Dead Space'yi bekliyordum. Hiçbirini oynamadım ama RE 4'e verdim oyumu.
CP 2077 DLC oy verdim farklı olarak.
BG 3 çok izledim oyunu aldım da ama bana hitap eden bir oyun değil. Sonraki mevsimlerde deneyeceğim.

Hocam Starfield CB2077 gibi ölü doğmuş bir oyun maalesef. Bethesda'dan beklenirdi fakat CDPR'den beklemiyorduk bence. Dead Space de bir remake ve EA oyunu sanırsam. Ben artık EA ve Ubisoft oyunlarını umursamıyorum. AC 34897439847398243. oyunu çıksın bana ne. Para köpeği firmalardan ben bedavaya bile oyun oynamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…