The Game Awards 2023 Kazananları

Oyun herkese hitap etmiyor ben beğenmedim mesela.
LOTR serisi de herkese hitap etmeyebilir ama "sinema" alanında kalite standartlarını sağladığı için sayısız ödül aldı. Her alanın kendisine has bazı kalite standartları vardır ve bunları yakalayan işler ödüllendirilir.

Sf 6'nın dövüş akıcılığı, animasyonları çok iyiydi ben normal buluyorum kazanamamasını.
Anladım her yerde 1i görüyordum o yüzden şaşırdım hiç street fight yazısı görmemiştim

Kendi alanı neyse o alanda alsaydı bu lafı etmezdim yılın oyunu olamaz çünkü herkese hitap eden bi oyun değil diye o yüzden dedim.

Kendi alanı neyse o alanda alsaydı bu lafı etmezdim yılın oyunu olamaz çünkü herkese hitap eden bi oyun değil diye o yüzden dedim.
Yılın oyunu demek herkese hitap eden oyun demek değil ki? Öyle bir oyun mu var hocam herkese hitap eden, o zaman ödül verilmez hiçbir oyuna.

Baldur's Gate erken erişim zamanlarında cRPG olduğu için ödül almaz diyordu bazı fenomenler. Oyunun türü şirketinin büyüklüğü kitleye hitap edip etmemesi azlığı veya çokluğu etkilememeli başarıyı ve öyle de oldu.

2023 yılında Larian Studios yeni bir dönem açtı. Bu yeni dönemde bize düşen, fenomenlere ve firmalara çok kulak asmamak. Altyazı dahil tüm hizmetleri talep etmek. Şirketin zararını hesaplamamak kendi zararımızı hesaplamak.

Yılın oyunu demek herkese hitap eden oyun demek değil ki? Öyle bir oyun mu var hocam herkese hitap eden, o zaman ödül verilmez hiçbir oyuna.

Hocam ödüller belli alanlara göre verilmiş dimi yılın oyunu demek bence her anlamda herkese hitap eden herkesin beğenisini kazanan bi oyun demek. Bu oyun çok abartıldı aynı cyberpunk gibi balon benim için.

Hocam ödüller belli alanlara göre verilmiş dimi yılın oyunu demek bence her anlamda herkese hitap eden herkesin beğenisini kazanan bi oyun demek. Bu oyun çok abartıldı aynı cyberpunk gibi balon benim için.
Siz oy kullandınız mı? İnsanların oyuyla belirlenen bir şey bu, insanlar oy vermişki seçilmiş.
Balon demenize tamamen karşıyım ve bu saygısızlıktan başka bir şey değil. Hikaye desen var rol yapma desen var açık dünya desen var sinematik desen var karakter gelişimi desen var, pardon ama daha ne arıyorsunuz? Aksiyon kısmı sıra tabanlı diyemi balon oluyor oyun? Siz valhalla oynamaya devam edin hocam

Sadece en iyi çoklu oyuncu ödülüne takıldım. Bu diğer adaylara verilebilir miydi örneğin Diablo IV?
Onu bende anlamadım larian studios fanı olsamda mp kısmında diablo almalıydı şaşırdım açıkçası
Müzikte de bg almalıydı kendi fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…