The Game Awards 2024 adayları belli oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NNUE

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Game Awards 2024'te tüm ödüllerdeki adaylar belirlendi, GOTY adayları da bu oyunlar oldu:

Metaphor Refantazio
Elden Ring Shadow of the Erdtree
Final Fantasy 7 Rebirth
Astro Bot
Black Myth: Wukong
Balatro

Balatro'yu beklemiyordum 2 ödülü zaten garanti duruyor indie tarafında yapımcı için çok gurur verici.
Az önce yapılan canlı yayından diğer ödüllerdeki adayları da görebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Awards 2024'te tüm ödüllerdeki adaylar belirlendi, GOTY adayları da bu oyunlar oldu:

Metaphor Refantazio
Final Fantasy 7 Rebirth
Astro Bot
Balatro

Balatro'yu beklemiyordum 2 ödülü zaten garanti duruyor indie tarafında yapımcı için çok gurur verici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Balatro ne la

Metaphor Refantazio
Final Fantasy 7 Rebirth
Astro Bot
Balatro

Black Myth: Wukong Almalı

Tahmin edildiği gibi Geoff Keighley, Konami ile arasında kendisinin Kojima’yı yalıyor olmasından dolayı olan kavgasından dolayı The Game Awards 2024'e müdahale ederek Silent Hill 2 Remake’i eritmiş.

Capcom’un Resident Evil Remake sürümleri en hararetli senelerde bile GOTY adayı oluyor iken Silent Hill 2 Remake’in bu kadar boş bir senede aday olamamış olması tamamen siyasi bir müdahale.

Üç beş oyun neredeyse tüm kategorilerde aday olduğu gibi Senua's Saga: Hellblade II de 2023’deki törenden beri yalıyor oldukları gibi gereğinden fazla adaylık aldı.

Adaylar arasından Final Fantasy VII Rebirth veya Metaphor: ReFantazio yılın oyunu ödülünü almalı.

Son düzenleme:
Remake veya Remastered oyunlar alması yerine düzgün ve özgün bir oyunun almasını tercih ederim.

Wukong, Astro Bot veya Metaphor almalı.

Her ne kadar bir FromSoftware fanı olsam da Shadow of the Erdtree'nin listede olmaması ve yılın oyununun Black Myth: Wukong'un alması gerektiğini düşünüyorum. Astro Bot'un da adaylığa girebilmiş olması güzel, umarım aptal Sony bir şeyler öğrenir. Balatro da her ne kadar aşırı zevkli bir oyun olsa da Like a Dragon: Infinite wealth veya Silent Hill 2 Remake'in olmaması saçma.

Bu sene Sony'i daha az yalamayı tercih etmiş. Ben GOTY için aday çıkarmanın yanında bir de Last of Us 2 Remastered'a accessibility konusunda adaylık verirler diyordum. Onun dışında GOTY ödülü alan adama kısa kes dedikten sonra Kojima'ya vereceği 20 dakikalık konuşma anını ve 3 saatlik şovun 2 buçuk saatini reklamlara ayırırken en iyi RPG ödülü gibi önemli ödülleri bir sahnenin önüne geçip arka arkaya sıralayarak sadece 2 dakikada vermesini heyecanla bekliyorum. Hiçbir zaman uykumdan ödün verip izlemedim ve her seferinde de insanların bunun için mi uyandık diye ağlamasına şahit oldum. Yine öyle olacaktır.

Bu arada bu sene gerçekten de o kadar dolu değildi lakin GOTY adaylarında 1 remake ve 1 DLC olması çok kötü. Hadi Remake yine kabul edilebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı