The Game Awards 2024 adayları belli oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkisini aynı oranda beğenmeme sebep olan şey remake versiyonlarının orijinalinden daha iyi olmaması. Birkaç ufak detay dışında ne eklemişler ki orijinalin üstüne koymuşlar. Bundan dolayı hak etmediklerini anlatmaya çalışıyorum. Yeni nesil standartlarına uyarlamak bence takdir edilesi bir iş değil.

En azından birisi omuz kamerasına geçen oyun öbürü ne hiçbir şey bütün içinde ki her şeyi alınıp yapılan oyun zaten omuz kamerasını devire getiren bir oyun.

• Yılın Oyunu: Black Myth: Wukong
  • En İyi Oyun Yönetimi: Black Myth: Wukong
  • En İyi Hikâye: Senua’s Saga: Hellblade II
  • En İyi Sanat Yönetimi: Neva
  • En İyi Müzik ve Skor: Silent Hill 2
  • En İyi Ses Tasarımı: Senua’s Saga: Hellblade II
  • En İyi Performans: Melina Juergens - Senua’s Saga: Hellblade II
  • Erişilebilirlikte Yenilik: Call of Duty: Black Ops 6
  • Sosyal Etki Oyunları: Indika
  • En İyi Sürekli Oyun: Fortnite
  • En İyi Topluluk Desteği: Baldur’s Gate 3
  • En İyi Bağımsız Oyun: Neva
  • En İyi Bağımsız Oyun Çıkışı: Manor Lords
  • En İyi Mobil Oyun: Pokémon Trading Card Game Pocket
  • En İyi VR/AR Oyun: Metro Awakening
  • En İyi Aksiyon Oyunu: Warhammer 40,000: Space Marine 2
  • En İyi Aksiyon/Macera Oyunu: Silent Hill 2
  • En İyi RPG: Like a Dragon: Infinite Wealth
  • En İyi Dövüş Oyunu: Tekken 8
  • En İyi Aile Oyunu: ASTRO BOT
  • En İyi Simülasyon/Strateji Oyunu: Frostpunk 2
  • En İyi Spor/Dans Oyunu: EA Sports FC 25
  • En İyi Çoklu Oyunculu Oyun: Helldivers 2
  • En İyi Uyarlama: Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
  • En Çok Beklenen Oyun: Death Stranding 2: On the Beach
  • Yılın İçerik Üreticisi: CaseOh
  • En İyi E-spor Oyunu: Valorant
  • En İyi E-spor Atleti: Lee Sang-hyeok (Faker)
  • En İyi E-spor Takımı: Team Liquid - Dota 2

Wukong ne kadar çok iyi olsa da GOTY alacağını sanmıyorum. Kişisel fikrim bu.
DLC'nin aday olması işi aşırı saçma. GOTY alırsa oturur sadece gülerim.

En azından birisi omuz kamerasına geçen oyun öbürü ne hiçbir şey bütün içinde ki her şeyi alınıp yapılan oyun zaten omuz kamerasını devire getiren bir oyun.
Tabii remake sürümleri karşılaştırdığımızda biri birine göre yine bazı yenilikler sunuyor ama bence bunlar yeterli değil. Bazen remake sürümden ben mi fazla birşey bekliyorum diye düşünüyorum ama aynı oyunu oynamanın da mantıklı bir tarafını göremiyorum.

Hiçbiri Remake değil benim gözümde 1 tane Remake var o da Re 1 Remake.

Final Fantasy kazanabilir belki. Final Fantasy dışındaki diğer oyunların, adını duyduğumu hatırlamıyorum.

Hellblade 2 çöp direkt hiçbir dalda aday olmamalı bence. Gördüğüm en sıkıcı oyunlardan biri. Bazı oyunları oynamadım ama Black Myth: Wukong %100 bitirdim gayet iyiydi. Bazı teknik sorunları ve eksik kısımları vardı ama iyiydi. Adaylar arasından kişisel olarak en beğendiğim oydu.

Silent Hill 2 remake de beğenmediğim bir oyundu açıkçası. Remake olarak kötü değildi ama üst kalite bir yapımmış gibi de gelmedi. Hatta 2-3 saat oynayıp baygınlık geçirecekmiş gibi daralıp sildim. Sürekli düşman çıkmasına rağmen aksiyon aşırı kıt ve sığ ki zevk alamadım. Vuruş hisside kötüydü. Binaların falan içinde inanılmaz daralttı beni. Önünü göremiyorsun sadece sesler geliyor. Başlarda gericiydi ama belli bir yerden sonra gerici olmak yerine sıktı. Rahatsızlık verdi hatta. Dışarı çıkıp hava akasım geldi. Zaten oynanış siresini çok uzatmışlar gereksiz olmuş.

Dost Kayaoğlu incelemesini izlediğimde aynı şeyleri hissetmişiz dedim resmen. Rraenee de 2 saat takılıp salmıştı bu oyun böyle yapamamışlar.

Kötü değil ama günümüz seviyesinde olmamış. Resident Evil remake seviyesinde değildi. Sıfırdan oynamama rağmen gram ilgimi çekemedi maalesef. 25 sene öncesinde iyi bir oyun oyunmuş ama günümüzde yetersiz. Remake olduğunu hissettiriyor ama eksikleri fazla. Aday olup olmaması umurumda değil ama düşüncelerim bu şekilde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…