The Game Awards 2024 adayları belli oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi Psikoljik

Diğeri Call Of duty Kısa Ve öz

Ayrıca Silent Hill serisinin Düşman Modellerinin aynı olması Hikayeye katkı Re de aynı düşman modellemesi var

Birisi psikoljik.

Diğeri Call of Duty kısa ve öz.

Ayrıca Silent Hill serisinin düşman modellerinin aynı olması hikayeye katkı re de aynı düşman modellemesi var.

Bu mesajım hala geçerli.

Süreyi artırmak yerine içerik kalitesine yoğunlaşsalardı belki de bu şekilde konuşmazdım. Oyunu büyütmek yerine elindekinin kalitesini artırabilirlerdi.

Çoğunu oynamadım oynama fırsatım olsa da bana göre değiller ama Black Myth Wukong alacak gibi geliyor bana. DLC'nin aday olması saçma olmuş umarım kazanamaz.

En azından Capcom gibi hikayeyi saçmalamadıklarına şükret.

20 sene öncesinin oyunundaki hikaye beni bağlamaz. Girip bakmadım bile hikayesine. Yani şükretmesi gereken sizsiniz. En azından eski oyuna göndermeler falan eklemişler. Nostalji açısından iyi bir oyun. Genel oyun kalitesi ekstra hiçbir şey sunmuyor. Ortalamanın üstüne çıkamamış bir remake sadece.

O Zaman Bir Aksiyon Shooter Devir katmış Bir oyunla Silent Hill 2 yi Omuz kamerasına getirmek te üstüne çıkmış Bir Remake

Diğeri aynı oyun Silent Hill 2 Remake Omuz kamerası bile değildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…