go ask alice
Kilopat
Daha fazla
Oyuncuların Seçimi (Player's Voice)
- Black Myth: Wukong (
) - Genshin İmpact
- Elden Ring: Shadow of the Erdtree
- Wuthering Waves
- Zenless Zone Zero
Evet sahne performansları gitgide artıyor. Bende sevdim cidden. Verilen ödüllerden bir tek Astro Bot'u anlamadım. Kim oynuyor böyle oyunları? 5-10 yaş arası çocukların oynadığı oyunlar neden kategoride yer almak zorunda ki?
Astro bot yedim.
İyi oyunda fazla abartılıyor.
Bilmiyorum, çevremde çok oynayan yok. Diğer ülkelerde fazlaca oynanılıyormuş demek ki. PS5 ilk çıktığında baya ses ettirdiğini duymuştum ama Game Award'da yer alabilecek kadar ses ettiğinin farkında değildim. Ayrıca Instagram kullanmıyorum. Bu sayede doğal olarak klasik Instagram yorumlarını bilemeyeceğim. "klasik Instagram yorumları"ndan kastınız nedir sayın hocam?5 - 10 yaş oynadığını nereden çıkardınız? Klasik Instagram yorumları gibi yorum yapmışsınız. PlayStation sahip herkes oynuyor oyunu. Hatta sahip olmayan insanlarda oynuyor diyebilirim. Sırf oynamak için arkadaşıma gittim oyunu. Oyunu oynadım ve bitirdim. Son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi. Bölüm tasarımı, atmosferi, PlayStation'ın her şeyini kullanan önemli, güzel oyunlardan. Ayrıca çocuk oyunu da değil. Zorluğundan dolayı 10 yaş oyunu oynaması biraz zor.Kategoride bulunan kazanma olasılığı oyunlardan 2 tanesi. Metephor veya Astro bot kazanacaktı, Astro bot kazandı. Hak ederek kazandı ayrıca.
Fazla abartılmıyor aslında. Adamlar öyle bir yapmış ki bütün özellikleri kullanmışlar. Bölüm tasarımları, atmosferi ciddi anlamda çok güzel. Oyunun başından sonuna kadar sıkmıyor.