The Godfather 0x000007b hatası

TheSuburban

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Oyunu her başlattığımda başlıktaki hatayı alıyorum. Bunun için videonuzu izledim ama sorunumu çözemedim. Process Monitor'dan logfile dosyasını kaydettim. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı almadan önce herhangi bir dll'yi indirip atmayı denediniz mi. Denediyseniz indirdiklerinizi attığınız yerlerden silin. Sonrasında bu başlık altında size lazım olan uygulamayı indirin ve kurun DLL Dosyaları Veritabanı sorun çözülecektir. Bu hafta yaşadım aynı problemi kafama göre indirdim dll'leri. Sonuç o oldu.

Rapor olmamış, tekrar rapor alın.
Tamam. Tekrar deneyeceğim. Umarım şimdi olmuştur. Logfile.PML
Process Monitor taramasında hiç .dll hatası göremediğim için denemedim açıkçası. Raporda olmasa bile denemeli miyim?

Son düzenleme:
Tamam. Tekrar deneyeceğim. Umarım şimdi olmuştur. Logfile.PML

Process Monitor taramasında hiç .dll hatası göremediğim için denemedim açıkçası. Raporda olmasa bile denemeli miyim?
Açıkçası çok bilgili sayılmam bu konuda. HOI4'ü açmaya çalıştığımda dll eksik hatası alıyordum. Eksik dll'leri indirip system32'ye attım. Daha sonra bu hatayı almaya başladım. İnternetten araştırdım biraz dll ile ilgili bir problemmiş ve genelde yanlış yere yanlış ddl'yi attığın zaman oluyormuş. Bende de böyle olmuştu. Sistemi geri yükleme noktası oluşturmuştum dll'ri atmadan önce o zamana geri çektim. Sonra attığım başlıktan benle ilgili olanı indirdim. Sorun çözülmüştü. Oradakileri tek tek indirip kurmayı da deneyebilirsiniz. Bir sakıncası olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler. Hepsini tek tek indirip kurdum ama işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…