Jack Sparrow35 Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 24 7 Ağustos 2019 #1 Çeviri Yüzdesi %7 DEVAM EDECEK Merhaba arkadaşlar, Birçoğunuzun beklediği The Godfather2 oyunun Türkçe yama çalışması başladı. Proje Başlangıç Tarihi: 3.8.2019 Tahmini Bitiş Tarihi: Test Aşamasındayken Açıklanacak Yama ücretsiz olup, PC için yapılacaktır. Proje Yöneticisi ScarFace@35 Çevirmenler Remold20 Kaderlilahmacun Programlama Bekir İnce Test Scarface@35 Anıl523 Oynanış Çok Yakında Sizlerle Olacak Discord Kanalımız İçin Takip Linkimiz
Çeviri Yüzdesi %7 DEVAM EDECEK Merhaba arkadaşlar, Birçoğunuzun beklediği The Godfather2 oyunun Türkçe yama çalışması başladı. Proje Başlangıç Tarihi: 3.8.2019 Tahmini Bitiş Tarihi: Test Aşamasındayken Açıklanacak Yama ücretsiz olup, PC için yapılacaktır. Proje Yöneticisi ScarFace@35 Çevirmenler Remold20 Kaderlilahmacun Programlama Bekir İnce Test Scarface@35 Anıl523 Oynanış Çok Yakında Sizlerle Olacak Discord Kanalımız İçin Takip Linkimiz
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #2 Neden 10 yıl sonra bir Türkçe yama yapıyorsunuz? Oyunu oynayan kişi sayısı da çok az, özellikle Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmez.
Neden 10 yıl sonra bir Türkçe yama yapıyorsunuz? Oyunu oynayan kişi sayısı da çok az, özellikle Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmez.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 7 Ağustos 2019 #3 Okurken kör olacaktım. Biraz büyük yazsaydınız. Kolay gelsin.
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 7 Ağustos 2019 #4 TerabyteForever dedi: Neden 10 yıl sonra bir Türkçe yama yapıyorsunuz? Oyunu oynayan kişi sayısı da çok az, özellikle Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmez. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeceğinden çok insan oynar emin olabilirsin. Geçen senelerde Fallout 1, 2 ve 3'ün yamaları yapılıyordu. Arkadaşlara da kolay gelsin.
TerabyteForever dedi: Neden 10 yıl sonra bir Türkçe yama yapıyorsunuz? Oyunu oynayan kişi sayısı da çok az, özellikle Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmez. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeceğinden çok insan oynar emin olabilirsin. Geçen senelerde Fallout 1, 2 ve 3'ün yamaları yapılıyordu. Arkadaşlara da kolay gelsin.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 8 Ağustos 2019 #5 Hevesinizi kırmak istemem ancak ilk oyun çıktığı döneme göre güzeldi ama ikinci oyun gerçekten kötüydü. Metascore %63 - User Score 6.4
Hevesinizi kırmak istemem ancak ilk oyun çıktığı döneme göre güzeldi ama ikinci oyun gerçekten kötüydü. Metascore %63 - User Score 6.4
Jack Sparrow35 Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 24 8 Ağustos 2019 #6 Onur Altuğ Sever dedi: Hevesinizi kırmak istemem ancak ilk oyun çıktığı döneme göre güzeldi ama ikinci oyun gerçekten kötüydü. Metascore %63 - User Score 6.4 Genişletmek için tıkla... Elimizde olanla başlamak daha iyi olacaktır. 1. oyun için şartlar şimdilik müsait değil.
Onur Altuğ Sever dedi: Hevesinizi kırmak istemem ancak ilk oyun çıktığı döneme göre güzeldi ama ikinci oyun gerçekten kötüydü. Metascore %63 - User Score 6.4 Genişletmek için tıkla... Elimizde olanla başlamak daha iyi olacaktır. 1. oyun için şartlar şimdilik müsait değil.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 10 Ağustos 2019 #7 Oh be çok güzel bir haber. Oyunun türkçe yaması olmadığından oynayamamıştım. 1. oyun ile 2. oyun arasında bağlantı var mı?
Oh be çok güzel bir haber. Oyunun türkçe yaması olmadığından oynayamamıştım. 1. oyun ile 2. oyun arasında bağlantı var mı?
Jack Sparrow35 Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 24 10 Ağustos 2019 #8 Soykan Bickle dedi: Oh be çok güzel bir haber. Oyunun türkçe yaması olmadığından oynayamamıştım. 1. oyun ile 2. oyun arasında bağlantı var mı? Genişletmek için tıkla... evet kardeşim 1 ve 2 arasında bağlantı var The Godfather Serisini Tamamlayacağız
Soykan Bickle dedi: Oh be çok güzel bir haber. Oyunun türkçe yaması olmadığından oynayamamıştım. 1. oyun ile 2. oyun arasında bağlantı var mı? Genişletmek için tıkla... evet kardeşim 1 ve 2 arasında bağlantı var The Godfather Serisini Tamamlayacağız
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 7 Eylül 2019 #9 Jack Sparrow35 dedi: evet kardeşim 1 ve 2 arasında bağlantı var The Godfather Serisini Tamamlayacağız Genişletmek için tıkla... Gelişmeler nelerdir merak ettim
Jack Sparrow35 dedi: evet kardeşim 1 ve 2 arasında bağlantı var The Godfather Serisini Tamamlayacağız Genişletmek için tıkla... Gelişmeler nelerdir merak ettim
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #10 Durum ne durumda acaba?