melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Seriyi bitirdim ama 4K olarak tekrar bitirmek istiyorum. Platform bulamadım Apple TV var ama ülkenizde kullanılmıyor yazıyor.
Seriyi bitirdim ama 4K olarak tekrar bitirmek istiyorum. Platform bulamadım Apple TV var ama ülkenizde kullanılmıyor yazıyor.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #2 Stremio'yu kontrol et.
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 Paul Walker dedi: Stremio'yu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. Paul Walker dedi: Stremio'yu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Orasıda chrome gibi google tv ve apple tvye yönlendiriyor.4K bulamayacağım sanırım.
Paul Walker dedi: Stremio'yu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum. Paul Walker dedi: Stremio'yu kontrol et. Genişletmek için tıkla... Orasıda chrome gibi google tv ve apple tvye yönlendiriyor.4K bulamayacağım sanırım.
eneskral41 Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #4 Büyük ihtimalle internette yoktur. Bir ara godfatherın 50.yılına özel 4K yayınlanmıştı sinemalarda yine. Büyük ihtimal ondan başka da yoktur.
Büyük ihtimalle internette yoktur. Bir ara godfatherın 50.yılına özel 4K yayınlanmıştı sinemalarda yine. Büyük ihtimal ondan başka da yoktur.
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #5 eneskral41 dedi: Büyük ihtimalle internette yoktur. Bir ara godfatherın 50.yılına özel 4K yayınlanmıştı sinemalarda yine. Büyük ihtimal ondan başka da yoktur. Genişletmek için tıkla... Heralde blu ray diye bir cihaz var yalnız ondan ve apple tvden oluyor ya yapacak birşey yok artık.Teşekkür ederim hepinize.
eneskral41 dedi: Büyük ihtimalle internette yoktur. Bir ara godfatherın 50.yılına özel 4K yayınlanmıştı sinemalarda yine. Büyük ihtimal ondan başka da yoktur. Genişletmek için tıkla... Heralde blu ray diye bir cihaz var yalnız ondan ve apple tvden oluyor ya yapacak birşey yok artık.Teşekkür ederim hepinize.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #6 melihctnkay dedi: Bakıyorum. Orasıda Chrome gibi Google TV ve Apple TV'ye yönlendiriyor. 4K bulamayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı indirip; ThePirateBy+, torrentio ve trukcealtyazı.org eklentisini kurman lazım.
melihctnkay dedi: Bakıyorum. Orasıda Chrome gibi Google TV ve Apple TV'ye yönlendiriyor. 4K bulamayacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı indirip; ThePirateBy+, torrentio ve trukcealtyazı.org eklentisini kurman lazım.
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #7 Paul Walker dedi: Uygulamayı indirip; ThePirateBy+, torrentio ve trukcealtyazı.org eklentisini kurman lazım. Eki Görüntüle 2533505 Genişletmek için tıkla... Telefondan mümkünmü peki?☺
Paul Walker dedi: Uygulamayı indirip; ThePirateBy+, torrentio ve trukcealtyazı.org eklentisini kurman lazım. Eki Görüntüle 2533505 Genişletmek için tıkla... Telefondan mümkünmü peki?☺
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #8 melihctnkay dedi: Telefondan mümkünmü peki?☺ Genişletmek için tıkla... Mümkün olması lazım, telefondan baktığını hatırlıyorum.
melihctnkay dedi: Telefondan mümkünmü peki?☺ Genişletmek için tıkla... Mümkün olması lazım, telefondan baktığını hatırlıyorum.
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #9 Paul Walker dedi: Mümkün olması lazım, telefondan baktığını hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Paul Walker dedi: Mümkün olması lazım, telefondan baktığını hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.096 Çözümler 2 12 Temmuz 2025 #10 YTS sitesinde 4K WEB.x265 türü var, boyutu 7.9 GB.