The Guild 3 Türkçe Yama

Yamanın sahibi bir anda yamayı kaldırmış ve linkleri silmiş. Açıkçası anlam veremedim çünkü açıklama da yapmamış.

Farkettim. En aznından eski yamayı paylaşsaydı ben yeni sürüm için çevirisini yapardım. Şimdi baştan başlamak çok zor.

Farkettim. En aznından eski yamayı paylaşsaydı ben yeni sürüm için çevirisini yapardım. Şimdi baştan başlamak çok zor.

Türkiye'de oyun çevirisi yapan arkadaşların ortak sorunu gereksiz aşırı alınganlık ve eleştiriye gelemiyor olmaları. Bir anda başlayıp bir anda bırakıyorlar.

evet soktum, biraz daha güncelleyerek

Yama var diye oyunu satın aldım ama link boş çıkınca oyunu attım kenara. Bu oyun en az orta derece dil istiyor yoksa oynanmaz. Bina sıkıntıları ve bazı açıklamalar hariç hiç sıkıntı yok. Evlerden çıkmak için haritaya atlayıp komut vermek gerekiyor. Oyun aşırı karmaşık ve yama için verilen emeği düşününce hayran kalıyorum. Tekrar yayın yaptığınız için teşekkürler hocam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…