The Hex oynarken bilgisayar kapanıyor

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar. Bugün The Hex satın aldım, dosyaları doğruladım. Oyunu başlattım, oyunun tam ortasında bilgisayar kapandı. Ne yapsam çözüm bulamadım. Baktım bir diğer oyunlar da kapanıyor mu; hayır, kapanmıyor. Sadece The Hex'te. Sizce bunun çözümü nedir? Bilgisayar kaldırmıyor desem kaldırıyor. Oyun piksel, o kadar da grafikleri iyi değil. Yani çözüm bulamadım.

Nasıl bakacağım, kasanın neresinde?

Genelde arka tarafında üst-alt bölümlerde bulunur.

1616485791495.png

Resim temsilidir, buna benzer.

Merhaba arkadaşlar. Bugün the hex satın aldım, dosyaları doğruladım. Oyunu başlattım, oyunun tam ortasında bilgisayar kapandı. Ne yapsam çözüm bulamadım. Baktım bir diğer oyunlar da kapanıyor mu; hayır, kapanmıyor. Sadece the Hex'te. Sizce bunun çözümü nedir? Bilgisayar kaldırmıyor desem kaldırıyor. Oyun piksel, o kadar da grafikleri iyi değil. Yani çözüm bulamadım.

Bende de oluyor. İlk 100 derecenin üstüne çıkıyor, sonra "puff" kapanıyor. Sizde de ısınma varsa ondan olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı