C CihanZeyns Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Arkadaşım Xbox'dan ben Steam'den the hunter girmek istiyoruz, cross-platform var mı?
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 23 Kasım 2024 #2 CihanZeyns dedi: Arkadaşım Xbox'dan ben Steam'den the hunter girmek istiyoruz, cross-platform var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef cross play desteği yok.
CihanZeyns dedi: Arkadaşım Xbox'dan ben Steam'den the hunter girmek istiyoruz, cross-platform var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef cross play desteği yok.
C CihanZeyns Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 zeeQ dedi: Maalesef cross play desteği yok. Genişletmek için tıkla... Peki bende Xbox'dan alsam oynu?
zeeQ dedi: Maalesef cross play desteği yok. Genişletmek için tıkla... Peki bende Xbox'dan alsam oynu?
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 23 Kasım 2024 #4 CihanZeyns dedi: Peki bende Xbox'dan alsam oynu? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal olmaz diye düşünüyorum sonuçta yine cross playe giriyor ama internette araştırın.
CihanZeyns dedi: Peki bende Xbox'dan alsam oynu? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal olmaz diye düşünüyorum sonuçta yine cross playe giriyor ama internette araştırın.