KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.546 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul Dün 19:31 #1 Herkese selam. Oyunu satın aldığımda yanında 4-5 DLC de almıştım. Bir de oyunun bedava verdiği DLC'ler de var. Ancak bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Haritada dolaştım ancak ev falan da bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Herkese selam. Oyunu satın aldığımda yanında 4-5 DLC de almıştım. Bir de oyunun bedava verdiği DLC'ler de var. Ancak bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Haritada dolaştım ancak ev falan da bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm BluedragonSelim Dün 20:20 How to use the DLC? :: theHunter: Call of the Wild™ Discusiones generales yardımcı olur.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 599 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:20 #2 How to use the DLC? :: theHunter: Call of the Wild™ Discusiones generales yardımcı olur. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.546 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul Dün 20:26 #3 BluedragonSelim dedi: How to use the DLC? :: theHunter: Call of the Wild™ Discusiones generales yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam Matt isimli kişi açıklamış. Şimdi deneyeceğim. Artı 0 Eksi
BluedragonSelim dedi: How to use the DLC? :: theHunter: Call of the Wild™ Discusiones generales yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam Matt isimli kişi açıklamış. Şimdi deneyeceğim.