İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 29 Mart 2025 #1 Yayında oynamayı planlıyorum, oyun oynarken çeviri yapmak çok zor oluyor. Acaba Türkçe yaması var mı?
Yayında oynamayı planlıyorum, oyun oynarken çeviri yapmak çok zor oluyor. Acaba Türkçe yaması var mı?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Mart 2025 #2 İmparator Penguen dedi: Yayında oynamayı planlıyorum, oyun oynarken çeviri yapmak çok zor oluyor. Acaba Türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Çeviriyi yapan grup güvenilirdir ancak babamın oğlu değil yamayı sanal makineye indirip Kaspersky ve VirusTotal'e taratmak en sağlıklısı. The Inn-Sanity Türkçe Yama Yayınlandı
İmparator Penguen dedi: Yayında oynamayı planlıyorum, oyun oynarken çeviri yapmak çok zor oluyor. Acaba Türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Çeviriyi yapan grup güvenilirdir ancak babamın oğlu değil yamayı sanal makineye indirip Kaspersky ve VirusTotal'e taratmak en sağlıklısı. The Inn-Sanity Türkçe Yama Yayınlandı
sinnerclown Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 454 Çözümler 1 30 Mart 2025 #3 wraxos woo dedi: Çeviriyi yapan grup güvenilirdir ancak babamın oğlu değil yamayı sanal makineye indirip Kaspersky ve VirusTotal'e taratmak en sağlıklısı. The Inn-Sanity Türkçe Yama Yayınlandı Genişletmek için tıkla... Kalubeladan kardeşiz.
wraxos woo dedi: Çeviriyi yapan grup güvenilirdir ancak babamın oğlu değil yamayı sanal makineye indirip Kaspersky ve VirusTotal'e taratmak en sağlıklısı. The Inn-Sanity Türkçe Yama Yayınlandı Genişletmek için tıkla... Kalubeladan kardeşiz.