The kernel may be using the old partition table

Daha fazla  
Merhaba. Kurulumda disk bölümlendirme ekranındayım.
Burada ne yapacağım? New deyip yeni bölüm oluşturduktan sonra write diyerek yazdırmaya çalışinca 2. fotoğraftaki yazıyı alıyorum. Ne yapmalıyım?

20220603_221758.jpg

20220603_221837.jpg

Merhaba. Kurulumda disk bölümlendirme ekranındayım.
Burada ne yapacağım? New deyip yeni bölüm oluşturduktan sonra write diyerek yazdırmaya çalışinca 2. fotoğraftaki yazıyı alıyorum. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1408327

Eki Görüntüle 1408328
Kernel eski bolumlendirme semasini (GPT, MBR gibi galiba) kullaniyor olabilir diyor. Bir sey anlamadim acikcasi, ben de merak ettim @izmirkartali hocam gibi. Ne kuruyorsunuz acaba?

Tekrar cgdisk ile diskine gir, eger hatasiz acilirsa sorun olmamasi lazim. Forumlarda oyle yapmislar. Exit yap nasil kuruyorsan devam et sonra.
Denedim ama hata verdi. %100 e geliyor sonra bu işletim sistemi kurulamadı gibisinden bir hata alıyorum.
cgdisk ile düzenlediğin diskin bölümlerinin mount edilmediğinden emin olup tekrar dene. Eğer çıktıktan sonraki düzenlemelerin görünmüyorsa tekrar başlatıp deneyebilirsin.
Düzenlemeler görünüyir. Hatta elimde olan windows usb si ile diskleri silip yine cgdisk ile yeni bölüm olußturmayı denedim yine yazdırıken ve kurarken aynı hataları aldım.
20220603_224529.jpg

Denedim ama hata verdi. %100 e geliyor sonra bu işletim sistemi kurulamadı gibisinden bir hata alıyorum.

Düzenlemeler görünüyir. Hatta elimde olan windows usb si ile diskleri silip yine cgdisk ile yeni bölüm olußturmayı denedim yine yazdırıken ve kurarken aynı hataları aldım.
Eki Görüntüle 1408369
Ext4 olan bölümü seçip devam edin.

Hangi sisteme hangi versiyonu kuruyorsunuz?
Donanım bilgisi ve Prime OS hangi versiyonu kurduğunuzu yazar mısınız?
EFI kurulum mu Legacy kurulum mu yapıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı