EmirKaraca Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #71 ConstantineDemon dedi: satın aldım maile fatura geldi sadece ama humble sitesinde satın aldıktan sonra kodu göster seçeneği anında çıktı oradan kodu göster diyip steamde aktifleştirdim bekleme vs olmadı Genişletmek için tıkla... Çoğu kişiden onaylama istiyor, şanslısınız. İyi oyunlar.
ConstantineDemon dedi: satın aldım maile fatura geldi sadece ama humble sitesinde satın aldıktan sonra kodu göster seçeneği anında çıktı oradan kodu göster diyip steamde aktifleştirdim bekleme vs olmadı Genişletmek için tıkla... Çoğu kişiden onaylama istiyor, şanslısınız. İyi oyunlar.
Kryp Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #72 85 lira olmuş gözüküyor doğru oyuna mı bakıyorum acaba?
EmirKaraca Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #73 Kryp dedi: 85 lira olmuş gözüküyor doğru oyuna mı bakıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef indirim bitti.
Kryp dedi: 85 lira olmuş gözüküyor doğru oyuna mı bakıyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Maalesef indirim bitti.