zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 24 Nisan 2021 #1 Merhabalar, the Last Door oyununun önceden kendi sitesi üzerinden satılan sürümünde Türkçe dil mevcuttu fakat artık oradan satılmıyor. Steam sayfasında da Türkçe dili görünmüyor, hangi sürümünde Türkçe dil desteği var ya da var mı bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Merhabalar, the Last Door oyununun önceden kendi sitesi üzerinden satılan sürümünde Türkçe dil mevcuttu fakat artık oradan satılmıyor. Steam sayfasında da Türkçe dili görünmüyor, hangi sürümünde Türkçe dil desteği var ya da var mı bilen var mı?
S SaresPrice Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #2 İnternetten türkçe yama indirip dosyaya kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 24 Nisan 2021 #3 SaresPrice dedi: İnternetten türkçe yama indirip dosyaya kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternette Türkçe yama dosyaları paylaşılmamış, lütfen cevaplamadan önce biraz bakının. Artı 0 Eksi
SaresPrice dedi: İnternetten türkçe yama indirip dosyaya kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternette Türkçe yama dosyaları paylaşılmamış, lütfen cevaplamadan önce biraz bakının.
S SaresPrice Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #4 The Last Door – Season 2 Türkçe Yama İndir Sezon 2 yazıyor oyunu bilmediğim için işinize yararmı bilmiyorum. Eğer yarıyorsa şöyle söyleyeyim, Konu açmadan önce biraz bakının. Artı 0 Eksi
The Last Door – Season 2 Türkçe Yama İndir Sezon 2 yazıyor oyunu bilmediğim için işinize yararmı bilmiyorum. Eğer yarıyorsa şöyle söyleyeyim, Konu açmadan önce biraz bakının.
KS KS zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 24 Nisan 2021 #5 SaresPrice dedi: The Last Door – Season 2 Türkçe Yama İndir Sezon 2 yazıyor oyunu bilmediğim için işinize yararmı bilmiyorum. Eğer yarıyorsa şöyle söyleyeyim, Konu açmadan önce biraz bakının. Genişletmek için tıkla... Baktım oraya, bi' indirme yazısına tıklar mısın Reklam sitesine gidiyor ardından bulunamadı diyor, site tamamen tıklama tuzağı. Artı 0 Eksi
SaresPrice dedi: The Last Door – Season 2 Türkçe Yama İndir Sezon 2 yazıyor oyunu bilmediğim için işinize yararmı bilmiyorum. Eğer yarıyorsa şöyle söyleyeyim, Konu açmadan önce biraz bakının. Genişletmek için tıkla... Baktım oraya, bi' indirme yazısına tıklar mısın Reklam sitesine gidiyor ardından bulunamadı diyor, site tamamen tıklama tuzağı.
CursedPingu Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Eylül 2022 #6 The Last Door'un her ne kadar Steam sayfasında belirtmesede oyun içinde çevirisi mevcut tabii hala önemli mi tartışılır lol Artı 0 Eksi
The Last Door'un her ne kadar Steam sayfasında belirtmesede oyun içinde çevirisi mevcut tabii hala önemli mi tartışılır lol