Arkadaşlar merhaba, çok korkunç mu, oynamayı düşünüyorum ama oynayamıyorum. Resident Evil beni bayağı korkutmuştu, sizce Last of Us'ı oynayabilir miyim?
Oyun'un lore'una göre insanları mantar-vari şeylere dönüştüren yaratıklar var. Bu yaratıklar gerçekten tiksindirici görünüyor. Bazı bölümlerde de hızlı geçmek gerekiyor. Resident Evil'den aldığınız o kötü hissi TLOU'dan da alırsınız büyük ihtimal.
Resident Evil 7'den çok daha az korku barındırıyor. Fakat arada çıkan jumpscareler gerçekten korkutuyor. Ama bence oynamalısınız. Bir de kendiniz görün.
Arkadaşlar merhaba, çok korkunç mu, oynamayı düşünüyorum ama oynayamıyorum. Resident Evil beni bayağı korkutmuştu, sizce Last of Us'ı oynayabilir miyim?
Korku oyunlarını severim. Outlast, The Evil Within gibi çok korku oyunu bitirdim. TLOU 2 oynarken korkma değil ama gerilme duygusunu çok hissettim. Bir de karanlıkta oynarsanız artar. Ama korkulacak pek bir durum yok.