AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 5 Nisan 2024 #1 The Last of Us 1'in bill ile arabayı çalıştırdığımız yerin savesini nereden bulabilirim?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 5 Nisan 2024 #2 Dropbox www.dropbox.com Bu full save dosyası Last of us oynayalı baya oldu bölüm seçme var mı hatırlamıyorum. Dediğiniz gibi çok spesifik bir yerin save dosyasını bulmak zordur. Artı 0 Eksi
Dropbox www.dropbox.com Bu full save dosyası Last of us oynayalı baya oldu bölüm seçme var mı hatırlamıyorum. Dediğiniz gibi çok spesifik bir yerin save dosyasını bulmak zordur.
laespade Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Meolo dedi: The Last of Us 1'in bill ile arabayı çalıştırdığımız yerin savesini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi hocam bende oralardayken Save'im gitti. Artı 0 Eksi
Meolo dedi: The Last of Us 1'in bill ile arabayı çalıştırdığımız yerin savesini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi hocam bende oralardayken Save'im gitti.
KS KS AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 6 Ekim 2024 #4 laespade dedi: Çözebildinizmi hocam bende oralardayken Save'im gitti. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ona en yakın saveden tekrar oynamıştım. Artı 0 Eksi
laespade dedi: Çözebildinizmi hocam bende oralardayken Save'im gitti. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ona en yakın saveden tekrar oynamıştım.
O OdTin Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 Meolo dedi: Hayır hocam ona en yakın saveden tekrar oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Arabayı ittiği yerin save i hala elinizde mi acaba ban da lazım Artı 0 Eksi
Meolo dedi: Hayır hocam ona en yakın saveden tekrar oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Arabayı ittiği yerin save i hala elinizde mi acaba ban da lazım
KS KS AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 284 Çözümler 1 31 Ocak 2025 #6 OdTin dedi: Arabayı ittiği yerin save i hala elinizde mi acaba ban da lazım Genişletmek için tıkla... Maalesef ben galiba full save indirip tekrar bölüm oynamasından bitirmiştim. Artı 0 Eksi
OdTin dedi: Arabayı ittiği yerin save i hala elinizde mi acaba ban da lazım Genişletmek için tıkla... Maalesef ben galiba full save indirip tekrar bölüm oynamasından bitirmiştim.
O OdTin Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #7 Meolo dedi: Maalesef ben galiba full save indirip tekrar bölüm oynamasından bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... ben de öyle yaptım ama ng+ olduğu için hersey açılmış şekilde oynuıyorum Artı 0 Eksi
Meolo dedi: Maalesef ben galiba full save indirip tekrar bölüm oynamasından bitirmiştim. Genişletmek için tıkla... ben de öyle yaptım ama ng+ olduğu için hersey açılmış şekilde oynuıyorum