n1njaa21 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Merhaba PS4'te The Last of Us 1 oynamak istiyorum. Sonra fark ettim PS4'te yokmuş ama Remastered var alınır hem ucuz.
Merhaba PS4'te The Last of Us 1 oynamak istiyorum. Sonra fark ettim PS4'te yokmuş ama Remastered var alınır hem ucuz.
Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 Aynı hikayeye sahipler. Remestered güncel grafiklerle yapılmış olmasından kaynaklanıyor.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 19 Şubat 2025 #3 The Last of Us Part 1 PS5 ve PC için çıktı sadece. Remastered ile aralarında grafiksel fark var sadece.
The Last of Us Part 1 PS5 ve PC için çıktı sadece. Remastered ile aralarında grafiksel fark var sadece.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #4 n1njaa21 dedi: Merhaba PS4'te The Last of Us 1 oynamak istiyorum. Sonra fark ettim PS4'te yokmuş ama Remastered var alınır hem ucuz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sadece grafik farkı var.
n1njaa21 dedi: Merhaba PS4'te The Last of Us 1 oynamak istiyorum. Sonra fark ettim PS4'te yokmuş ama Remastered var alınır hem ucuz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sadece grafik farkı var.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.327 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #5 Last of us part 1 ps5 için çıkmıştır. Dublaj ve yeni nesil grafikler var. Remastered ise ps3 versiyonun cilalanmış hali altyazı var sadece. @Ozgur5 @Shinoa Dublaj farkı'da var.
Last of us part 1 ps5 için çıkmıştır. Dublaj ve yeni nesil grafikler var. Remastered ise ps3 versiyonun cilalanmış hali altyazı var sadece. @Ozgur5 @Shinoa Dublaj farkı'da var.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #6 Yerayay dedi: Last of Us part 1 PS5 için çıkmıştır. Dublaj ve yeni nesil grafikler var. Remastered ise PS3 versiyonun cilalanmış hali alt yazı var sadece. @Ozgur5 @Shinoa Dublaj farkı'da var. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.
Yerayay dedi: Last of Us part 1 PS5 için çıkmıştır. Dublaj ve yeni nesil grafikler var. Remastered ise PS3 versiyonun cilalanmış hali alt yazı var sadece. @Ozgur5 @Shinoa Dublaj farkı'da var. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.
n1njaa21 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #7 Türkçe dublaj var mı
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.563 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #8 n1njaa21 dedi: Türkçe dublaj var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni versiyonunda mevcut hocam.
n1njaa21 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #9 Reis eminmisin alcam da
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 19 Şubat 2025 #10 Yerayay dedi: Last of us part 1 ps5 için çıkmıştır. Dublaj ve yeni nesil grafikler var. Remastered ise ps3 versiyonun cilalanmış hali altyazı var sadece. @Ozgur5 @Shinoa Dublaj farkı'da var. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun ya. Ben oyunu dublaj oynamadım ancak konu içeriğinde oyun aynısı mı deniliyor, evet, aynısı.
Yerayay dedi: Last of us part 1 ps5 için çıkmıştır. Dublaj ve yeni nesil grafikler var. Remastered ise ps3 versiyonun cilalanmış hali altyazı var sadece. @Ozgur5 @Shinoa Dublaj farkı'da var. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun ya. Ben oyunu dublaj oynamadım ancak konu içeriğinde oyun aynısı mı deniliyor, evet, aynısı.