İnceleme The Last of Us 1 vs The Last of Us part 2 inceleme

ben şimdi sana ne diyim? oyunu alıcaktım tlou 1 'i bitirdim bütün zevkim gitti. alacağın olsun kardeş.

@CODEX demek 4 yıl önce çıkmış, hikayesini sağır sultanın duyduğu, kör vezirin gördüğü oyundan spoiler yediniz. Ayrıca bunu, başlığı " The Last of Us 1 vs The Last of Us part 2 İnceleme" olan bir konudan ansızın öğrenerek şoka uğradınız. Kendinizi bu kadar izole tutabildiğiniz için tebrik eder, tüm kalbimle özür dilerim. Kusura bakmayın. Ayrıca, eğer oyun hakkında bir şey bilmiyorsanız herhangi bir başrole herhangi bir şey olmuş olabilir. Bence hevesinizi kaybetmeyin.

@Rexandor haklısınız, kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Hocam çünkü oyun piyasasından uzaktım. Küçükken korku oyunu oynayamazdım zombili falan şu an oynayabiliyorum ve hoşuma gitti 2.si hakkında millet ne düşünüyor diye merak ediyordum muhtemelen Joe'ya da ellie ölüyordur

ben şimdi sana ne diyim? oyunu alıcaktım tlou 1 'i bitirdim bütün zevkim gitti. alacağın olsun kardeş.
Aman diyeyim almayın. Vereceğiniz paraya, haracayacağınız zamana yazık olur. TLOU 2, video oyun tarihinde en itici ve rezalet karakterlere ve karakter gelişimi/ hikaye mantığına sahip oyunlardan biri. Yazarlar önceki oyundaki hikayenin içtenliğiyle uzaktan yakından alakası olmayan acınası bir politik enjeksiyon yapmışlar tam anlamıyla. Sonuçta da karşımıza ruhsuz, zorlama, oyuncuya kendi ajendasını zorla aşılamaya çalışan bir amalgam çıkıyor.

İyi inceleme olmuş benim oynadığım en iyi ve en sevdiğim oyun açıkçası hikaye anlamında ancak The Last of Us Part 1'i oynama şansım oldu PS olmadığı için part 2'yi oynayamadım.Umarım part 2'si hızlıca PC'ye çıkar.

Yani açıkçası sevmedin diye başkasıda sevmemesi lazım değil bir sürü eleştirmenden dinlediğim ve oyunculara sorduğumda iyi bir oyun olduğunu duydum kesinlikle denemesi gerektiği bir oyun olduğunu düşünüyorum mesela ben God of War'ı sevmedim ancak 2018 yılının en iyi oyun ödülünü aldığı bu oyunun iyi ve kaliteli olduğunu gösterir diğer oyuncular tarafından ve 2020 yılının en iyi oyun ödülünü almış bir oyun TLOU 2.

Hayatında kötü oyun oynamadığına eminim. Çünkü gerçekten kötü oyun görmüş bir insan böyle bir yorumda bulunmaz. Hayatımda daha iyi bir hikaye anlatımına sahip bir oyun görmedim. Hikayeyi sevip sevmemen sana bağlı bir şey. Seven sever sevmeyen sevmez. Ben hikaye anlatımından bahsediyorum. İnternette şu oyunun oynanışına laf edeni bile gördüm. Adam niye sevmediğini bile bilmiyor oyunu. Muhtemelen oynamamıştır bile. Oyunla alakalı tek sevmediğim özellik temponun dengesiz olması. Geri kalan neredeyse her şey özenle yapılmış.

Oyunun SJW'yi abarttığı yerler var bunu eleştirmek normal eleştirilmeli de ama bunun yüzünden de oyun gömülmez. Oyunun neredeyse hiç eksiği yok tam bir başyapıt. Oynanış, animasyonlar, fizikler, mimikler, oyunculuklar, hikaye sunumu, müzik, karakterler vs. her anlamda başyapıt. Hikayenin kendisini beğenmeyebilirsiniz ama rezalet karakterler hikaye mantığı demek falan tamamen sevdiğiniz karakterin ölümü, intikamının alınmamasından vs. kaynaklanıyor. Hep aynı şekilde ana karakterin ölümsüz olduğu olay örgüsünde gram şaşırmadığımız senaryoları yapmaya devam etsinler bizde ezbere oynayalım o zaman. İyi ve kötünün çizgi filmlerdeki gibi basitçe yansıtılmadığı gerçekçi bir hikaye var oyunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…