Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Mayıs 2020 #11 ardaaycicek dedi: Ana oyunda yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Ana oyunda cinsel bir şey hatırlamıyorum ama çok fazla kafa koparma, korkunç yerler var God Of War daha çok baba-oğul ilişkisini anlatıyor.
ardaaycicek dedi: Ana oyunda yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Ana oyunda cinsel bir şey hatırlamıyorum ama çok fazla kafa koparma, korkunç yerler var God Of War daha çok baba-oğul ilişkisini anlatıyor.
AliSami Decapat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 508 Çözümler 2 28 Mayıs 2020 #12 ardaaycicek dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim
ardaaycicek Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 37 28 Mayıs 2020 #13 Sylveon dedi: Ana oyunda cinsel bir şey hatırlamıyorum ama çok fazla kafa koparma, korkunç yerler var God Of War daha çok baba-oğul ilişkisini anlatıyor. Genişletmek için tıkla... God of War a başlamak istesem 1. Oyunda. İtibaren hepsinimi oynamam lazım
Sylveon dedi: Ana oyunda cinsel bir şey hatırlamıyorum ama çok fazla kafa koparma, korkunç yerler var God Of War daha çok baba-oğul ilişkisini anlatıyor. Genişletmek için tıkla... God of War a başlamak istesem 1. Oyunda. İtibaren hepsinimi oynamam lazım
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Mayıs 2020 #14 @ardaaycicek gerek yok son çıkan God Of War oyunu oynarsanız bir şey kaybetmezsiniz.
ardaaycicek Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 37 28 Mayıs 2020 #15 Sylveon dedi: @ardaaycicek gerek yok son çıkan God Of War oyunu oynarsanız bir şey kaybetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ps4 um olunca oynarım
Sylveon dedi: @ardaaycicek gerek yok son çıkan God Of War oyunu oynarsanız bir şey kaybetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ps4 um olunca oynarım
Yusuf178 Kilopat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 623 Çözümler 1 28 Mayıs 2020 #16 Silinen üye dedi: Dublaj hayır,altyazı var Genişletmek için tıkla... Last of us part 2 türkçe dublaj ve yamalı bir şekilde çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Dublaj hayır,altyazı var Genişletmek için tıkla... Last of us part 2 türkçe dublaj ve yamalı bir şekilde çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et