The Last of Us 2 alınır mı?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Last of Us part 1'i PS Plus üyeliğinden oynadım, bir süredir part 2'nin abonelik sistemine eklenmesini bekliyorum ama gelecek gibi değil. 1200 lira gibi fiyata alınır mı? 3 4 sene önce çıkmış oyun için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Last of Us part 1'i PS Plus üyeliğinden oynadım, bir süredir part 2'nin abonelik sistemine eklenmesini bekliyorum ama gelecek gibi değil. 1200 lira gibi fiyata alınır mı? 3 4 sene önce çıkmış oyun için?
Hocam oynayış saati daha uzun TLOU2'nin ve ben ekleneceğini düşünmüyorum şu anlık istersen al çok güzel bir oyun.

Hocam oynayış saati daha uzun TLOU2'nin ve ben ekleneceğini düşünmüyorum şu anlık istersen al çok güzel bir oyun.
Hocam baya oldu ama ondan sonra çıkan oyunlar eklendi ama TLOU2yi eklemediler.PS Plus üyeliğim bitecek yakında.

Bence alınır böyle bir oyun için fiyatı ucuz zaten ben bu sene alacaktım alamadım seneye inşallah

Alınır, şu oyunu 2024 çıkışlı yazsalar inanırsınız o derece. Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…