D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.425 Çözümler 7 26 Ağustos 2025 #11 Korsan olarak bir kere bitirdim, şuan epicten alsam mı bilemedim. Genelde bitirdiğim oyunları ikinci defa oynayamıyorum.
Korsan olarak bir kere bitirdim, şuan epicten alsam mı bilemedim. Genelde bitirdiğim oyunları ikinci defa oynayamıyorum.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 665 Çözümler 1 26 Ağustos 2025 #12 swaghos dedi: Bana göre TLOU 1. oyunun hikayesi daha güzel bence, alınır. Genişletmek için tıkla... Aynen bence de TLOU 1 daha iyi.
swaghos dedi: Bana göre TLOU 1. oyunun hikayesi daha güzel bence, alınır. Genişletmek için tıkla... Aynen bence de TLOU 1 daha iyi.
ASSASSIN0147 Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Ağustos 2025 #13 Alınır.
R RLG Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #14 erengty dedi: 1 i oynayan varsa o alınır mı peki uncharted legacy of thieves veya last of us 1 alıcam Genişletmek için tıkla... TLOU1 çok iyi oyun, Uncharted serisi de güzel ama legacy of thives tek satılmıyor zannedersem 4.oyun ile beraber satılıyordu en son 2.oyun alınır gibi ama fiyat olarak acaba daha da indirim söz konusu olur mu yakın zamanda onu kestiremedim sadece
erengty dedi: 1 i oynayan varsa o alınır mı peki uncharted legacy of thieves veya last of us 1 alıcam Genişletmek için tıkla... TLOU1 çok iyi oyun, Uncharted serisi de güzel ama legacy of thives tek satılmıyor zannedersem 4.oyun ile beraber satılıyordu en son 2.oyun alınır gibi ama fiyat olarak acaba daha da indirim söz konusu olur mu yakın zamanda onu kestiremedim sadece