The Last of Us 2 Artık 349TL!

Arkadaşlar haklısınız ama 150 TL düşmüş daha da düşebilir. Mesela God of War ilk çıktığında 300 TL'miş şu an 60 TL'ye bile düştüğü oldu indirimlerde.

Güzel oyun fakat 350 TL etmez. Oyun kırılınca arkadaşım tarafından oynama şansım oldu gayet iyi bir oyun fakat dediğim gibi pahalı. 50 TL civarına düşerse düşünmeden alırım.

Oyun hala pahalı.

Haklısınız ama daha düşer çünkü Uncharted 4 falan ilk çıktığında 230 TL'miş şu an indirimle 72 TL'ye aldım zaten oyunlar çıktıktan 2-3 sene sonra euro bazında oyun fiyatları düşüyor haliyle burada da birazcık düşüyor.
Güzel oyun fakat 350 TL etmez. Oyun kırılınca arkadaşım tarafından oynama şansım oldu gayet iyi bir oyun fakat dediğim gibi pahalı. 50 TL civarına düşerse düşünmeden alırım.

Bence de zaten oyunları indirimdeyken alırım benim de almam için bir 180 TL'ye falan düşmesi lazım ki indirime girdiğinde 100 TL'nin altına insin.

PS kardeşliği ile alınabilir gibi duruyor yine de çok pahalı.
350 TL'ye 2 aylık market alışverişi yaparım. Hiç uygun değil fiyatı.
350 TL'nin hala çok pahalı olduğuna katılıyorum ancak 350 TL'ye 2 aylık market alışverişi imkansız.

Oyuna 350 lira verecek adamın evine 1000 dolar maaş giriyordur, o yüzden oyuna verdiği 350'nin lafını etmez. Bizim gibi 3 5 kuruşun hesabını yapan insanlar 2 sene sonra 50 liraya düşse de alabilsek deriz.

Çıkalı uzun zaman olduğu için ucuzlaması gayet doğal, kalıcı bir fiyat düşüşü bu. İndirim değil. Birkaç ay sonra daha da ucuzlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…