Sürprizbozan The Last of Us 2 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunda bir düşünceyi aşılamaya çalışmışsınız tamam eyvallah ama bir hikaye ancak bu kadar saçma anlatılabilirdi. Mesela Abby'nin 1. oyunda bahsedilmemesi ( En azından ben hatırlamıyorum ), Joel'in yan karakterlerden daha önemsiz ölmesi, 1. oyunda aşina olmadığımız Abby ısınma aşamaları ve bu aşamalarda ikide bir Ellie'ye geçmesi, Abby hakkında bilinmezlik, Ellie'nin Abby ile birkaç kere karşılaşıp hepsinde vazgeçmesi, ayrıca oyundaki az çeşitlilik vesaire vesaire. The Last of Us Part II, biraz daha zaman kazanmak için yapılmış bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Oyunu oynamadan önce diyordum "oyunun hikayesi çok kötü sonda bir intikam bile almıyoruz" ama oyunun sonuna geldiğimde iki karaktere de empati göstermeye başladım ve ikisinin de ölmesini istemiyordum "naugty dog" hikayenin sonunu böyle yaparak doğru bir karar vermiş oyunu bitirdikten sonra ise öbür oyunlar çok sıkıcı gelmeye başladı LAST OF US PART 3 çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…