Eğer bulabilirsem hem konsol hem de de yanında God of War, spider-man gibi oyunları veren birisinden alacağım. PS4 alıp sadece tlou 2 oynayıp bırakmam muhtemelen.
Şahsen ben TLOU serisini oynamadan hayranı oldum diyebilirim. Şu an deli gibi ikinci el PS3 veya PS4 arayışındayım. En kötü PS3 satın alacağım, sırf TLOU serisinin ilk oyununu bitirebilmek için en azından. PS4'ün Slim ve mat kasaları ikinci el olarak 1600 - 1700 TL aralığında bile bulunabiliyor. Bence TLOU için ikinci el olarak Slim veya mat kasa PS4 alınabilir.
Bu soru çok mantıksız bence. 2 durum var. İlki şöyle, eğer Last of Us oyununa tapıyorsan alınır, fakat Last of Us oyununu çok sevmiyorsan ama biraz seviyorsan sırf bir oyun için o parayı vermemelisin.
TLoU serisi için cihazı Kasım'ın başında aldım deliler gibi oynadım ve bitirdim. Bitirdikten sonra God of War oradan Uncharted geçtim ve aldığıma gram pişman değilim. Emin ol TLoU serisi için alıyorsun ve seri bitince diğerlerine de deliler gibi atlıyorsun. PS4 alma gibi bir düşüncen varsa vazgeçme derim, kesinlikle.
Ayrıca TLoU serisini bir kez bitirdim. Elimdeki diğer oyunlar bitsin kesinlikle yeniden tüm seriyi oynayacağım. Bir kez bitirilip kenara atılacak bir oyun serisi değil kendisi
Not: Daha önce konuya yazdığımı yeni fark ettim. O zamanlar PS4'üm yoktu. Şimdi yazdığım yorumu güncellemiş gibi sayın