Steam The Last of Us 2 kaç TL'den çıkar?

Spider-Man 2'yi görmek lazım ama 60 dolar olur.
O da kesin bilgi vermez. Sony biraz rastgele hareket ediyor. Mesela GoW Ragnarok'da özel fiyatlandırma ile 50 dolardan geldi bize fakat Ghost of Tsushima özel fiyatlandırma olmadan 60 dolardan geldi.

The Last of Us Part 2 Remastered sürümü Amerika fiyatı 50 dolar, belki bir ihtimal 50 dolar fiyat etiketi ile çıkış yapabilir, zaten PC'ye gelen sürüm Remastered sürümü olduğu için ihtimaller artıyor, mesela Horizon Zero Dawn Remastered 50 Dolar'dan çıkmıştı en son çıkan God of War: Ragnarok 50 dolar fiyat etiketi ile çıkış yapmıştı ama bunlar tahmin Sony belli olmaz 60 dolar fiyat ile on sipariş açılabilir.

Bu tahminleri çürüten tek bir oyun var o da Spider-Man Remastered 60 dolar fiyatı etiketi ile çıkış yapmış, yani kısaca 50 dolar fiyat ile gelmesi zor gibi ama imkansız değil Sony belli olmuyor.

En çok beklediğim tek Sony oyunu kendisi diğer birçok Sony PC'ye çıkardığı oyunlarını aldım TLOU part 2 alacağım part 1 severek 2 defa oynayıp bitirdim.

PC'ye bir oyunu getirirken yeni çıkmış düşüncesi ile getiriyorlar.

PC'ye bir oyunu getirirken yeni çıkmış düşüncesi ile getiriyorlar.

Sonundaki Remastered yazısı her şeyi değiştirebilir.

GoW Ragnarok yeni bir oyun ama 50 dolar GoW 2018 50 dolar, Horizon Zero Dawn Remastered'e 50 dolar bunlara bakıp soyledim.

TLOU part 2 Remastered ABD 50 dolar ile çıkmış ihtimali var diye düşünüyorum ama daha var, şubat başında on siparişler açılır.

Horizon Zero Dawn zaten PC'de vardı. Konsoldski ile aynı muamele normal.
GoW Ragnarok 50 dolar değil 60 dolar. Ben MENA fiyatından bahsetmiyorum.
GoW 2018 ise konsolda 20 dolardı. Konsolda 20 dolara sattıkları "Hits" etiketli oyunları PC'de 50 dolardan çıkardılar.

Normal ama hocam. Sony zaten oyunları bilgisayara getiriyor özel oyun mevzusunu komple çöpe atmak istemiyorlar bilgisayara getirdik ama fiyatı daha fazla demeye getiriyorlar o yüzden. Eskisi gibi konsola özel değil oyunlar ama Sony'e getirisi oluyor. İyi bir denge kurmuşlar bence. Konsolda bu oyunları bilerek ucuz yapıyorlar ya da Plus'a koyuyorlar direkt.

60 dolar olarak listelenir, çıktıktan 7 8 ay sonra 30 40 dolar bandına indirime girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…