uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #1 Yarın Plus'a geliyormuş oyun başlayacağım bende yarın oyunu kronolojik modda mi oynamaliyim, karakter karakter giden modda mı?
Yarın Plus'a geliyormuş oyun başlayacağım bende yarın oyunu kronolojik modda mi oynamaliyim, karakter karakter giden modda mı?
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.011 Çözümler 15 25 Eylül 2025 #2 İlk defa oynuyorsanız normal şekilde oynayın. Oyunu orijinal şekliyle tecrübe edin.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 25 Eylül 2025 #3 En sıkıcı bölümleri oynatıyor ben dayanamayıp bıraktım. Orijinal daha iyi.
A Ayazata Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #4 uygr12 dedi: Yarın Plus'a geliyormuş oyun başlayacağım bende yarın oyunu kronolojik modda mi oynamaliyim, karakter karakter giden modda mı? Genişletmek için tıkla... Bu nasıl oluyor ? İlk kez duyuyorum.
uygr12 dedi: Yarın Plus'a geliyormuş oyun başlayacağım bende yarın oyunu kronolojik modda mi oynamaliyim, karakter karakter giden modda mı? Genişletmek için tıkla... Bu nasıl oluyor ? İlk kez duyuyorum.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #5 Ayazata dedi: Bu nasıl oluyor ? İlk kez duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunda normalde karakter karakter oynuyormuşsun sıra ile ama yakın zamanda gelen güncelleme ile kronolojik mod gelmiş
Ayazata dedi: Bu nasıl oluyor ? İlk kez duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunda normalde karakter karakter oynuyormuşsun sıra ile ama yakın zamanda gelen güncelleme ile kronolojik mod gelmiş
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.011 Çözümler 15 25 Eylül 2025 #6 uygr12 dedi: Oyunda normalde karakter karakter oynuyormuşsun sıra ile ama yakın zamanda gelen güncelleme ile kronolojik mod gelmiş. Genişletmek için tıkla... Oyunu normal şekilde oynayın, konuya da ilk defa oynayacağım diye ekleyin spoiler yersiniz yoksa.
uygr12 dedi: Oyunda normalde karakter karakter oynuyormuşsun sıra ile ama yakın zamanda gelen güncelleme ile kronolojik mod gelmiş. Genişletmek için tıkla... Oyunu normal şekilde oynayın, konuya da ilk defa oynayacağım diye ekleyin spoiler yersiniz yoksa.
A Ayazata Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #7 nekope dedi: Oyunu normal şekilde oynayın, konuya da ilk defa oynayacağım diye ekleyin spoiler yersiniz yoksa. Genişletmek için tıkla... Yani last of us 2'de hikaye sonradan güncelleme ile mi eklendi?
nekope dedi: Oyunu normal şekilde oynayın, konuya da ilk defa oynayacağım diye ekleyin spoiler yersiniz yoksa. Genişletmek için tıkla... Yani last of us 2'de hikaye sonradan güncelleme ile mi eklendi?
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.011 Çözümler 15 25 Eylül 2025 #8 Ayazata dedi: Yani Last of Us 2'de hikaye sonradan güncelleme ile mi eklendi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Last of Us 2'nin hikayesi başından beri var. Bu güncelleme ile kronolojik mod diye bir şey eklendi, oyundaki olayları kronolojik olarak oynama imkanı tanıyor. İlk defa oynayacak kişilere önerilmez, oyunu orijnal şekliyle tecrübe edin.
Ayazata dedi: Yani Last of Us 2'de hikaye sonradan güncelleme ile mi eklendi? Genişletmek için tıkla... Hayır, Last of Us 2'nin hikayesi başından beri var. Bu güncelleme ile kronolojik mod diye bir şey eklendi, oyundaki olayları kronolojik olarak oynama imkanı tanıyor. İlk defa oynayacak kişilere önerilmez, oyunu orijnal şekliyle tecrübe edin.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 25 Eylül 2025 #9 Ayazata dedi: Yani last of us 2'de hikaye sonradan güncelleme ile mi eklendi? Genişletmek için tıkla... Oynanış sırası değişti görevlerin.
Ayazata dedi: Yani last of us 2'de hikaye sonradan güncelleme ile mi eklendi? Genişletmek için tıkla... Oynanış sırası değişti görevlerin.