The Last of Us 2 PC'ye gelir mi?

rmznkrtl

Hectopat
Last of Us 1 PC'ye 4 Mart gibi bir tarihte gelecekti ne yazık ki bilmiyorum sebebini (optimizasyon veya marketingden kaynaklı olabilir), martın sonuna ertelendi. Sizce 2. oyun çıkacak mı?

Bence çıkar. 1 yıl içerisinde çıkacağını düşünüyorum.

Part 1 çıktıktan kısa bir süre sonra çıkcağını söylemişlerdi.

Last of Us 1 PC'ye 4 Mart gibi bir tarihte gelecekti ne yazık ki bilmiyorum sebebini (optimizasyon veya marketingden kaynaklı olabilir), martın sonuna ertelendi. Sizce 2. oyun çıkacak mı?
Part 1 bu yıl çıktığına göre 2.cide 2 yıla çıkar. Ben inanmıyorum erken çıkacağına ama inşallah çıkar.

Last of Us 1 PC'ye 4 Mart gibi bir tarihte gelecekti ne yazık ki bilmiyorum sebebini (optimizasyon veya marketingden kaynaklı olabilir), Mart'ın sonuna ertelendi. Sizce 2. oyun çıkacak mı?

İlk oyundan 1 veya 2 sene sonra kesin gelir ama büyük ihtimal 1 sene sonra gelir.

Last of Us 1 PC'ye 4 Mart gibi bir tarihte gelecekti ne yazık ki bilmiyorum sebebini (optimizasyon veya marketingden kaynaklı olabilir), Mart'ın sonuna ertelendi. Sizce 2. oyun çıkacak mı?

Sony (PS'ye çıkan tüm oyunlar) PC platformuna gelecek.

Bütün PlayStation oyunları PC'ye er ya da geç geliyor. Ancak tarih için bir şey söyleyemeyiz.

Bence GoW ragnarok’u geç getirmek için araya biraz oyun sıkıştıracaklar bunlar genelde daha kötü oyunlar olur Sony’nin başyapıtlarına göre. Fakat o eksikliği de last of us part 2 ile kapatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…