Sürprizbozan The Last of Us 2. sezon senaryo hatası

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egeakahs

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, sezon hakkında bir şey kafama takıldı ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim.
2. Sezon 1. Bölümde Joel, terapide Ellie'nin onunla konuşmama sebebi olarak onu kurtardığını söylüyor.
Ama sezon finalinde görüyoruz ki Ellie'nin Joel'la konuşmama nedeni, Joel'un Eugene'i öldürmesiymiş.
Ellie, Ateşböcekleri ile ilgili gerçeği Joel'un terapiye gittiği günün gecesi öğreniyor.
Bence bariz bir senaryo hatası yapılmış burada, Joel'un terapiste yalan söylemiş olma ihtimali de var ama neden böyle bir yalan söylesin, mantıksız.
Sizin de yorumlarınızı bekliyorum atladığım bir şey olabilir belki.

Son düzenleme:
Eugene'i öldürmesi değil. Durumla ilgili karısına yalan söylemesi. Yalan söylerken ki aynı ifade bana yemin ettiğinde de vardı diyor. Orada şüpheleniyor. O yüzden de soğuk davranıyor.

Eugene'i öldürmesi değil. Durumla ilgili karısına yalan söylemesi. Yalan söylerken ki aynı ifade bana yemin ettiğinde de vardı diyor. Orada şüpheleniyor. O yüzden de soğuk davranıyor.
Ama Joel bilmiyor Ellie'nin şüphelendiğini neden terapiste bunu desin, Ellie o gece soruyor gerçekleri. Ek olarak Ellie'nin konuşmama sebebi Joel'un Ellie'ye söz verip yine de öldürmesi. ''Yemin etmiştin'' diyordu ordan anlayabiliriz.

Terapiste söylediği şey konuşmaması değil ki ama. Sakladığın şeyler var diyor. Ona zarar mı verdin? Dediğin de onu kurtardım diyor.

Terapiste söylediği şey konuşmaması değil ki ama. Sakladığın şeyler var diyor. Ona zarar mı verdin? Dediğin de onu kurtardım diyor.
3. Bölümde terapist ve Ellie konuşurken terapist ''Joel sana haksızlık ettiğini söyledi'' diyor. Ellie nedenini sorunca ''onu kurtardım'' dediğini söylüyor. Yani konuşmama olayından bahsediyor Joel. Ki zaten Eugene'in öldüğü günden sonra soğukluğun başladığı herkes tarafından anlaşılan bir şey ve terapide bu hiç konuşulmuyor terapistin de bilmesi gerekiyor bu sebebi. Bence onu kurtardım dediği kısım sadece ters köşe yapmak için konulmuş mantığa uyan bir yönü yok. 2. oyunun fragmanında da buna benzer bir şey yapmışlardı. Dizide burayı Craig Mazin detaylı düşünememiş bence, hikayeyi de evirmiş çevirmiş berbat etmiş bu sezon senarist zayıf kalmış.

"Onu kurtardım" direkt oyundaki repliği koyalım diye koymuşlar bence. Terapist kısmını ben dediğim gibi anladım ama tekrar bir izlemem lazım oraları.

"Onu kurtardım" direkt oyundaki repliği koyalım diye koymuşlar bence. Terapist kısmını ben dediğim gibi anladım ama tekrar bir izlemem lazım oraları.
Evet herkes Tommy'e itiraf etmesini beklerken terapiste olayı anlattırmadan söyletmişler. Bazı değişiklikler güzel bir fark yaratmış ama çoğunlukla gereksiz değişiklikler olmuş. Yorumların için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…