arthurmorgan_1863 Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 Bilgisayardan oynuyorum ve Torrent'den oyunu 2 kez bitirdim, sizce oyunu almalı mıyım yoksa kalsın mı?
Bilgisayardan oynuyorum ve Torrent'den oyunu 2 kez bitirdim, sizce oyunu almalı mıyım yoksa kalsın mı?
Neonkedi Decapat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 42 Çözümler 1 Yer Bilgisayar :d Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Kurdu 21 Ekim 2024 #2 Alınmaz be.
D Doğukan Kerem Yılmaz Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #3 Geliştiricilere destek olmak istiyorum diyorsan al da, 2 kere bitirdiğin oyuna 650 TL vermek çok mantıklı gelmedi bana.
Geliştiricilere destek olmak istiyorum diyorsan al da, 2 kere bitirdiğin oyuna 650 TL vermek çok mantıklı gelmedi bana.
bbugi Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 173 Çözümler 3 21 Ekim 2024 #4 Eski bir oyuna o kadar verilmez.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.471 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Ekim 2024 #5 2 kez bitirdiysen almanın pek anlamı yok. Alırsan geliştiricilere destek çıkmış olursun ha bir daha oynayacağım dersen o zaman alınabilir.
2 kez bitirdiysen almanın pek anlamı yok. Alırsan geliştiricilere destek çıkmış olursun ha bir daha oynayacağım dersen o zaman alınabilir.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 21 Ekim 2024 #6 Motionless IN White dedi: 2 kez bitirdiysen almanın pek anlamı yok. Alırsan geliştiricilere destek çıkmış olursun ha bir daha oynayacağım dersen o zaman alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım, hafif korkağımda almama değer mi sizce?
Motionless IN White dedi: 2 kez bitirdiysen almanın pek anlamı yok. Alırsan geliştiricilere destek çıkmış olursun ha bir daha oynayacağım dersen o zaman alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım, hafif korkağımda almama değer mi sizce?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.471 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Ekim 2024 #7 @Mr. Falcon Korku oyunları gibi değil jumpscare çok nadiren var. Dünya tasarımı biraz kasvetli özellikle kapalı alanlarda ve karanlıkta. Onun haricinde oynanması gerektiğini düşünüyorum.
@Mr. Falcon Korku oyunları gibi değil jumpscare çok nadiren var. Dünya tasarımı biraz kasvetli özellikle kapalı alanlarda ve karanlıkta. Onun haricinde oynanması gerektiğini düşünüyorum.
arthurmorgan_1863 Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #8 Mr. Falcon dedi: Hiç oynamadım, hafif korkağımda almama değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... oyun fazla korkutucu değl illa oyun alcam diyosan alınabilir Doğukan Kerem Yılmaz dedi: Geliştiricilere destek olmak istiyorum diyorsan al da, 2 kere bitirdiğin oyuna 650 TL vermek çok mantıklı gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... aynı paraya spiderman remastered alınırmı Motionless IN White dedi: 2 kez bitirdiysen almanın pek anlamı yok. Alırsan geliştiricilere destek çıkmış olursun ha bir daha oynayacağım dersen o zaman alınabilir. Genişletmek için tıkla... aynı paraya spiderman remastered alınırmı
Mr. Falcon dedi: Hiç oynamadım, hafif korkağımda almama değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... oyun fazla korkutucu değl illa oyun alcam diyosan alınabilir Doğukan Kerem Yılmaz dedi: Geliştiricilere destek olmak istiyorum diyorsan al da, 2 kere bitirdiğin oyuna 650 TL vermek çok mantıklı gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... aynı paraya spiderman remastered alınırmı Motionless IN White dedi: 2 kez bitirdiysen almanın pek anlamı yok. Alırsan geliştiricilere destek çıkmış olursun ha bir daha oynayacağım dersen o zaman alınabilir. Genişletmek için tıkla... aynı paraya spiderman remastered alınırmı
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.471 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Ekim 2024 #9 Hiç oynamadıysan şans verebilirsin.